Deprem Açıklaması Haberleri

Deprem Açıklaması Haberleri

Valilikler bir bir açıklıyor okullar tatil mi?

Resmi açıklama geldi! Zonguldak, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Ankara, İstanbul ve Düzce’de okullar tatil edildi mi?Düzce Valisi Cevdet Atay sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Peki; Bugün okullar tatil mi? 23 Kasım 2022 Düzce'de okullar tatil mi oldu; çevre illerde okul var mı?

Prof. Dr. Ahmet Ercan büyük İstanbul depreminin tarihini açıkladı

6.9’luk İzmir depremini 14 gün önceden haber veren ünlü Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için tarih verdi.

Naci Görür’den korkutan deprem açıklaması

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden Marmara Denizi'nde olması beklenen büyük depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kandilli'den deprem açıklaması geldi!

Boğaziçi ÜniversitesiKandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden Yalova Çınarcık'ta meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem ile ilgili açıklama yapıldı.

Son dakika… Kandilli’den korkutan deprem açıklaması: Yakın gelecekte

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde açıklamalarda bulunan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü

Kandilli'den son dakika deprem açıklaması yeniden olacak!

Yeni depremler beklediklerini belirten Kandilli dün gece meydana gelen depremin büyüklüğünün 6.6, hissedilen şiddetinin ise 7.0 olduğunu açıkladı.