Bıçaklı Kavga Haberleri

Bıçaklı Kavga Haberleri

Karamürsel Altınkemer Plajında bıçaklı kavga

Karamürsel Altınkemer Halk Plajında yine kavga çıktı, çıkan kavgada bir kişi bıçakla elinden yaralandı.

Bıçak ve sopalarla saldırıp 4 kişiyi yaraladılar

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral caddesi beton yol mevkiinde bir lokalin önünde sohbet eden kişilere yaklaşık 20 kişilik bir gurup yanlarında getirdikleri bıçak ve sopalar ile bir anda saldırdılar. Eşinin yanında bıçaklandı.

Karamürsel bıçaklı kavga bir kişi öldü

Karamürsel'de bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İbrahim

Karamürsel'de bıçaklı kavga kanlı bitti

Karamürsel'de akşam saatlerinde çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Karamürsel Merkez ışıklarda bıçaklı kavga 1 yaralı

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi D-130 Karayolu üzerinde meydana gelen olayda bir kişi bıçaklandı.

Karamürsel'de bıçaklanan kahveci ağır yaralandı

Karamürsel'de dün gece geç saatte meydana gelen olayda 1 kişi ağır yaralandı.

Karamürsel'de Bıçaklı kavgada 3 yerinden bıçaklandı !

Karamürsel'de 23:00 sularında gerçekleşen olayda 1 kişi 3 yerinden bıçaklandı.

Ereğli'de Bıçaklı Kavga 3 Yaralı

Ereğli Mahallesinde bir kafede çıkan tartışma'da 1 kişi yaralandı.

Karamürsel’de “ÇİŞ” kavgası kanlı bitti

Olay dün gece saat:01:00 sularında Karamürsel Ereğli’de meydana geldi

Husumetlisini 7 yerinden bıçakladıktan sonra Firar eden şahıs teslim oldu

Karamürsel’de eski husumetlisini 7 yerinden bıçakladıktan sonra Firar eden şahıs teslim oldu Karamürsel’de geçtiğimiz hafta sonu, daha önceden husumetli olan iki kişi arasından çıkan kavgada 7 yerinden bıçakladıktan sonra firar eden şahıs teslim oldu. Çıkartıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı Geçtiğimiz hafta sonu Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Hayati Şafak Sokakta aralarında daha önceden husumetin bulunduğu şahısların kavgasında Sait. Ç. (48) Naci.D.’yi (58) 7 yerinden bıçakladıktan sonra firar eden Sait Ç. Teslim oldu.

Karamürsel'de bıçaklı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

Karamürsel 4.Temmuz mahallesinde tartıştığı kişi tarafından ağır yaralanan şahıs 112 ekiplerince Karamürsel Devlet Hastanesine Kaldırıldı . Ayrıntılar ve Fotoğraflar birazdan...

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayan kişi torunu çıktı!

Dün akşam saat 21.00 sıralarında yaşlı ve alzheimer hastası olduğu tespit edilen 83 yaşındaki Asım Gedikoğlu’nu bıçaklayarak yolun kenarına atan kişinin torunu olduğu tespit edilerek polis tarafından yakalandı.

Karamürsel'de 65 Yaşındaki Adam 1 Kişiyi Bıçaklayarak Yaraladı

Alınan bilgiye göre, İsmail T. ( 65 ) . ile Cihan C. ( 23 ) . arasında Eski İzmit Caddesi , Salı Pazar'ında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail T. ( 65 ), üzerinde taşıdığı bıçakta Cihan C. ( 23 )'yi bıçakladı. Yaralanan Cihan C. ( 23 ), 112 Acil Servis ekiplerince Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı Burada ilk müdahalesi yapılan Cihan C. ( 23 ) durumunun ciddi olması nedeni ile buradan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cihan C. ( 23 )'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karamürsel'de Kavga Bıçaklar Çekildi 1 Yaralı

Karamürsel’de komşular arasında 'duvar örme' meselesi nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada kan aktı. Olay Kızderbent Mahallesi Fevzi Çakmak Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, yan yana evleri bulunan M.A. (50) ve H.G. (78) arasında, iki ev arasındaki arsaya 'duvar örme' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Her iki aile arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü.