Abdullahtırpan Haberleri

Abdullahtırpan Haberleri

İlçe Emniyet Müdürü Tırpan, üçüncü defa baba oldu

İlçe Emniyet Müdürü Tırpan, üçüncü defa baba oldu. Karamürsel'de uzun bir süre görev yapan ve ilçe genelinde samimiyeti ve çalışkanlığı nedeni ile çok sevilen, kısa bir süre önce Kocaeli Körfez ilçesine atanan İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, üçüncü kez baba oldu.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfeze atandı

Karamürsel' tayin olduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan Körfez Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Karamürsel Emniyetten nefes kesen kovalamaca!

Karamürsel'de geçtiğimiz gece polisin dur ihtarına uymayarak kullandığı 16 ATL 695 Plakalı aracını görevli memurların üzerine süren Halil İbrahim A. (44)

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Karamürsel'in huzurunun artık bozulmasına müsaade etmeyeceğiz!

Karamürsel'de son aylarda ilçe genelinde kavga, taciz ve hırsızlık olaylarının ciddi derecede artması sonrası ilçe genelinde iyice tırmanan gurbetçi sorununa belediye başkanı, İsmail Yıldırım el attı.

Abdullah Tırpan: “Türk polisteşkilatı  vatan ve bayrak sevdası taşır”

Türk polis teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan

Her yerde aranıyordu, Karamürsel'de yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 2 yıl hapis cezası ile arandığı

Silah kaçakçılarına büyük operasyon!

Büyük silah kaçakçılığı operasyonu; 22 kişi yakalandı Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel Emniyetten torbacılara büyük darbe!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yaptıkları başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Son yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu yakaladı.

Karamürsel Emniyet milyonluk tarihi eser yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede adeta kuş uçurmuyor. Son olarak hal ve hareketlerinden şüphelendikleri bir araçta yaptıkları kontrolde milyonluk tarihi eseri yakalandı.