Abdullah Tırpan Haberleri

Abdullah Tırpan Haberleri

İlçe Emniyet Müdürü Tırpan, üçüncü defa baba oldu

İlçe Emniyet Müdürü Tırpan, üçüncü defa baba oldu. Karamürsel'de uzun bir süre görev yapan ve ilçe genelinde samimiyeti ve çalışkanlığı nedeni ile çok sevilen, kısa bir süre önce Kocaeli Körfez ilçesine atanan İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan, üçüncü kez baba oldu.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

Başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfeze atandı

Karamürsel' tayin olduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan Körfez Emniyet Müdürlüğüne atandı.

Abdullah Tırpan: “Türk polisteşkilatı  vatan ve bayrak sevdası taşır”

Türk polis teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan

Yarışan araçlar ve hatalı parklar vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel'de son günlerde ilçe halkının en büyük sorunlarının başında ilçe genelinde yolların daraltılması ve tek şeride düşürülmesi, buna rağmen yine tek şeritli yollara bırakılan araçlar ve özellikle akşam saatlerinde Ereğli ve Karamürsel dal-çık arasında özellikle akşam saatlerinde yarış yapan araçlar nedeni ile D-130 karayolu kenarında oturan vatandaşları canından bezdirdi.

Polisin durdurduğu araçta öyle bir şey yakalandı ki!

Karamürsel'de polisin şüphelenerek durdurduğu araçtan, çalınan gebe inek çıkarken, 3 kişi gözaltına alındı.

6 Yıl 1 Ay Ağır Hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS suçundan 6 Yıl 1 Ay 20 Gün Ağır Hapis cezası ile aranan T.C.A. (22)

Karamürsel'de çok sayıda kişi zehirlendi.

Karamürsel ilçesinde, aralarında çocukların da olduğu bazı vatandaşların ishal, kusma, yüksek ateş, mide bulantısı gibi şikayetlerle

Karamürsel Emniyetten torbacılara büyük darbe!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yaptıkları başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Son yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu yakaladı.

Abdullah Tırpan'ın acı kaybı

Karamürsel’in başarılı emniyet müdürü Abdullah Tırpan’ın acı kaybı. Karamürsel Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan’ın annesi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Karamürsel’i ziyaret etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ilçe genelinde bir çok yeri gezerek ilçe halkı ve esnafı ile bir araya geldi.

Karamürsel Emniyet uyuşturucuya savaş açtı

Karamürsel Emniyet Müdürlüne bağlı ekipler ve Kocaeli Narkotik büro ekipleri ilçe genelinde adeta uyuşturucu ve satıcılarına savaş açtı.

ABDUL TIRPAN GÖREVE BAŞLADI

Karamürsel’de uzun bir süredir boş kalan emniyet müdürlüğüne başarılı isim Abdullah Tırpan getirildi.

Karamürsel aylar sonra emniyet müdürüne kavuştu

Kocaeli İlçe Emniyet müdürleri ataması yapıldı. İşte Karamürsel başta olmak üzere, Kocaeli’nin yeni ilçe emniyet müdürleri.