700 Haberleri

700 Haberleri

Kocaeli geneli Bayramda Ulaşım 3 Gün Boyunca Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında ücretsiz hizmet sunacak. Bu kapsamda, 10 Nisan Çarşamba günü ile bayramın son günü olan 12 Nisan Cuma günü saat 24.00'e kadar 3 gün boyunca ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Karamürsel'de icradan satılık müstakil dubleks ev

Karamürsel Senaiye mahallesinde 668 m2 arsa içerisinde iki katlı müstakil ev sadece 1.240.700,00 TL satılacaktır.

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Kaytazdere halkına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Gölcük, Karamürsel, Yalova Altınova ve Gebze güzergâhında hizmet veren Hat 700 otobüsü Kaytazdere ’den 4 Şubat 2023 cumartesi günü itibarı ile yolcu almaya başladı.

HAT 700 SEFER SAATLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

Gölcük’ten Gebze’ye Osmangazi Köprüsü’nü kullanan Hat 700 belediye otobüsü sefer saatleri değişti.

Osman Gazi köprüsünden Gebze seferlerine indirim uygulansın

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Engin Taşdemir ve Orhan Tanış, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Gebze-Gölcük arasında sefer yapan Hat700 ulaşım ücretinde indirim talep etti.

Kaytazdere ve Altınova halkına müjde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gölcük, Karamürsel, Yalova Altınova ve Gebze güzergâhında hizmet veren Hat 700 otobüsü Altınova'dan da yolcu almaya başlıyor.

Bu hat Kocaeli’nin iki yakasını birleştirecek 

Gölcük ve Karamürsel’de binlerce insanın her gün saatlerce çektiği eziyet Tahir Büyükakın ve Orhan Tanış önderliğinde son buldu.

Karamürsel'de halk otobüsü icradan satılık!

Karamürsel - Yalova güzergahında çalışan bir halk otobüsü icardan satışa çıktı. Halk otobüsüne, hattı ile birlikte 700 bin lira değer biçildi.

La Casa de Papel'den etkilenip 700 bin TL'lik hırsızlık yaptılar

Kocaeli, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ'da mağazaların camlarını kırdıktan sonra içeri girerek, kısa sürede cep telefonu ve bilgisayar ile elektronik eşyaları çalan 5 kişi yakalandı.

Karamürsel'de korkunç kaza tır arabaları Biçti D-130 karayolunda Yan Yattı

  Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı   Karamürsel’de meydana gelen kazada TIR çarptığı minibüste 35 Suriye uyruklu mülteci çıktı      Edinilen bilgilere göre kaza, Karamürsel D-130 Karayolu kayacık Mahallesi İmsak Işıklarında meydana geldi. Karamürsel’den Yalova istikametine gitmekte olan Mehmet Zafer Cagran (57) yönetimindeki 31 AZJ 34 plakalı TIR İmsa Işıklarına geldiğinde ilk önce önündeki 34 BZ 0700 plakalı minibüse çarptı daha sonra kontrolden çıkan TIR, D-130 karayolunun ortasındaki tel bariyerleri devirerek devrildi. Devrilen Bariyerlerden bir demir karşı yönden seyir halindeki Sevinç Demir (35)  yönetimindeki özel aracın ön camından girdi.   35 Mülteci kaçtı Yaşanan kazının ardından TIR’ın çarptığı minibüste bulunan 35 Suriyeli mülteci olay yerinden kaçarken Karamürsel Emniyet güçleri tarafından 27 kişi kısa sürede yakalanırken diğer kaçan 8 mülteciyi polis her yerde ararken yakalanan mülteciler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, kazada TIR sürücüsü Mehmet Zafer Cagran, özel araç sürücüsü Gökhan Demir ve eşi Sevinç Demir (27) hafif yaralanarak Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen TIR nedeniyle D-130 Karayolu Yalova İstikametine kapanırken trafik tahliye yoldan verildi.

Karaosmanoğlu Vatandaşımız Dereköy sahilinde huzur bulacak

Başkan, ‘’Vatandaşımız Dereköy sahilinde huzur bulacak’’ Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden birisi olan Karamürsel, Dereköy Sahil projesiyle yeni bir gerdanlığa daha kavuşacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 90.000 metrekare alanda gerçekleşen sahil projesini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile inceledi. Başkan Karaosmanoğlu proje hakkında, “Etap etap yapacağımız Dereköy Sahilimiz Karamürsel’e çok yakışacak. Sosyal donatılarla halkımızın hizmetine sunulacak sahilimizi kendi personelimizle yapıyoruz. Vatandaşımız Dereköy Sahilinde huzur bulacak” dedi. Dereköy Sahil Projesi, 3.700 metre uzunluğunda ki sahilde geniş kumsallar, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet parkurlarıyla vatandaşın çok seveceği sosyal donatılarla yapılacak bir proje olacak.