1 Eylül Haberleri

1 Eylül Haberleri

Ereğli Balık Festivali'nde ilçe halkı doyasıya eğlendi

Karamürsel ilçesinde av yasağının sona ereceği 1 Eylül öncesi "15. Balık Festivali" düzenlendi. Festivalde, Ereğli Mahallesi'nde 7 bin kişilik uskumru ızgaralarda pişirilerek vatandaşlara ikram edildi. 

Ereğli'de balıkçılar yeni sezonda hamsi bolluğu bekliyor

Karamürsel Ereğlili balıkçılar, tekne ve ağ bakım işlemlerinde son rötuşları yapıyor. 31 Ağustos’u 1 Eylül’e bağlayan gece Ereğli Limanı’ndan 3 büyük gırgır denize açılacak.

Yüz yüze eğitim başlıyor! Çocuğunu okula göndermek istemeyenler ne yapacak?

Milyonlarca öğrenci için beklenen tarih geldi. Yüz yüze eğitime 21 Eylül Pazartesi günü "aşamalı ve seyreltilmiş" olarak başlanacak. Peki uyum haftası nedir? Sınıflarda kaç öğrenci olacak? Çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler ne yapacak?

1 Eylül'de açılacak balık sezonu heyecanı başladı

1 Eylül'de açılacak balık sezonu heyecanı başladı Balık avı sezonu resmen 1 Eylül sabahı açılacak. Özellikle Ereğli'li balıkçılar hummalı çalışmalarla sezona hazırlanıyor.

Ziya Selçuk okulların açılışıyla ilgili kararı açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu tavsiyesi ile okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitime, 21 Eylül'de de yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu.

1 Eylül'de açılacak balık sezonu heyecanı başladı

1 Eylül'de açılacak balık sezonu heyecanı başladı Balık avı sezonu resmen 1 Eylül sabahı açılacak. Özellikle Ereğli’li balıkçılar hummalı çalışmalarla sezona hazırlanıyor.

Karamürselli balıkçılar sezonu kötü kapadılar

Geçen yıl 1 Eylül'de başlayan ve bugün itibarı ile sona eren denizlerde av sezonunda hamsi, palamut ve lüferde beklediğine ulaşamayan balıkçılar

Balıkçılar Aylar Sonra Bugün Vira Bismillah Diyecek

1 Eylül’de bitecek olan Av yasağı sebebiyle Ereğli’de denize açılacak balıkçılar hazırlıklarını tamamladı.

Küçük prenses sağlığına kavuştu taburcu oluyor

Küçük Duru taburcu olacak 11 Eylül günü evlerinin ikici kattaki penceresinden düşen 6 yaşındaki Duru Karayaka yoğun bakımda çıktı. Küçük Duru bu hafta sonuna kadar taburcu olacak. 11 Eylül günü Ahmet ve Çağla Karayaka'nın biricik kızları 6 yaşında olan Duru Karayaka Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarın 9/2 adresindeki apartmanın 2. katındaki evin çamından aşağıya düşerek ağır yaralanmıştı. İzmit Medical Park Hastanesinde yapılan ameliyatının ardından yoğun bakıma alınan Duru Karayaka yoğun bakımdan çıktı. Küçük Duru, bu hafta sonuna kadar taburcu olacağı belirtildi Karamürsel.tv Ailesi olarak Duru’ya ve Karayaka ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Dershaneler yarın 'tarih' oluyor

Eğitim öğretim hayatında bugünkü statüleriyle son 50 yıllık süreçte etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdüren ve birçok kez kapatılmaları gündeme gelmesine rağmen sayıları 2008-2009 eğitim öğretim yılında 4 bini geçen dershaneler, 1 Eylül itibarıyla "tarihe" karışacak.

1 Eylül'de açılacak balık sezonu heyecanı başladı

1 Eylül'de açılacak balık sezonu heyecanı başladı Balık avı sezonu resmen 1 Eylül sabahı açılacak. Özellikle Ereğli’li balıkçılar hummalı çalışmalarla sezona hazırlanıyor.

43 GÜN ADLİ TATİL BAŞLIYOR

Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil, bu yıl da 20 Temmuz – 1 Eylül tarihleri arasında olacak. Tatilinin Ramazan Bayramının ardından başlayacak olması, adli tatil takvimini üç buçuk gün uzatmış olacak. Adli tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davalara bakacak. Diğer davalara ise yeni adli yıla kadar ara verilecek.