Başkanlar çalışanları ile bayramlaştı!
Başkan Çalık ve Başkan Yardımcısı Kaya, Belediye Çalışanlarıyla Bayramlaştı: 'Karamürsel'e Verdiğiniz Emek İçin Teşekkürler!'
Başkan Çalık ve Başkan Yardımcısı Kaya, Belediye Çalışanlarıyla Bayramlaştı: "Karamürsel'e Verdiğiniz Emek İçin Teşekkürler!"
Karamürsel'de Kurban Bayramı coşkusu yaşanıyor! Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediye bünyesindeki tüm birimleri ziyaret ederek çalışanlarla tek tek bayramlaştı. Bu sıcak ve samimi buluşmalar, belediye koridorlarına bayram havası taşıdı.
Başkan Çalık'tan Çalışanlara Anlamlı Ziyaret
Başkan Ahmet Çalık, bayramlaşma ziyaretleri kapsamında Belediye Hizmet Binası, Yüzme Havuzu, Fen İşleri ve Temizlik İşleri birimlerinde görev yapan çalışanlarla bir araya geldi. Her birimde samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Çalık, çalışanların bayramlarını kutlayarak, Karamürsel'e verdikleri büyük emek ve katkılar için içtenlikle teşekkür etti.
"Özveriniz Takdire Şayan"
Başkan Çalık, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, "Her koşulda görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde Karamürsel daha yaşanabilir bir ilçe oluyor. Bu özel günlerin arifesinde, tüm çalışma arkadaşlarımın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum" dedi.
Samimi Anlar, Coşkulu Karşılamalar
Karamürsel Belediyesi'nde gerçekleşen bu anlamlı bayramlaşma ziyaretleri, sıcak ve samimi anlara sahne oldu. Çalışanlar, Başkan Çalık ve Başkan Yardımcısı Kaya'nın kendilerini tek tek ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, belediye binası adeta bayram öncesi neşe doldu. Bu ziyaretler, belediye yönetimi ile çalışanlar arasındaki güçlü bağı bir kez daha gözler önüne serdi.