Anne ve Çocuklarına Köpek Sürüsü Saldırdı

Kayacık'ta Korku Dolu Sabah: Anne ve Çocuklarına Köpek Sürüsü Saldırdı

Whatsap  ihbar hattı için tıklayınız.

Kayacık’ta Korku Dolu Sabah: Anne ve Çocuklarına Köpek Sürüsü Saldırdı
Karamürsel’de son günlerde artış gösteren başıboş köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. İlçe genelinde sürü halinde gezen köpeklerin vatandaşlara saldırdığı yönündeki şikayetler artarken, son olay Kayacık Mahallesi’nde yaşandı.
Karamürsel TV olarak daha önce ilçenin pek çok noktasında sürü halinde gezen köpeklerin vatandaşlar için tehlike oluşturduğunu gündeme getirmiştik. Ne yazık ki alınan önlemlerin yetersizliği, Kayacık Mahallesi Dereköy mevkiinde, Ahmet Gazanfer Bilge Ortaokulu çevresinde yeni mağduriyetlerin yaşanmasına neden oldu.


Okul Yolunda Dehşet
Edinilen bilgilere göre; sabah saatlerinde çocuklarını, Ahmet Gazanfer Bilge Ortaokulu’na götürmekte olan bir anne ve çocukları, bölgede sürü halinde dolaşan köpeklerin saldırısına uğradı. 

Anne ve Çocuklarına Köpek Sürüsü Saldırdı

Olayda M.A. isimli anne ve çocukları büyük korku yaşarken, aynı bölgede D.D. isimli bir başka vatandaşın da köpeklerin saldırısına maruz kaldığı öğrenildi.

Tedavilerine Başlandı
Saldırı sonucu yaralanan M.A. ve D.D., Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı vatandaşlara burada ilk müdahalelerinin yapıldığı ve tedbir amaçlı kuduz aşısının ilk dozlarının uygulandığı bildirildi.

Anne ve Çocuklarına Köpek Sürüsü Saldırdı
"Hem İnsanlar Hem Hayvanlar Mağdur Oluyor"
Yaşanan olaylar ilçe halkında büyük tepkiye neden oldu. Vatandaşlar, sorunun çözümü noktasında yetkililerin yeterli ilgiyi göstermediğini belirterek duruma isyan etti.
Yapılan yorumlarda, "Bu soruna kalıcı bir çözüm bulunamaması, hem okula giden çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı tehdit ediyor hem de hiçbir günahı olmayan sokak hayvanlarını hedef haline getirerek onları da tehlikeye atıyor" ifadelerine yer verildi. Karamürsel halkı, daha vahim olaylar yaşanmadan yetkilileri göreve davet ediyor.
Haber başlığında yer alan tasarımlar küçük çocukları ve kadınları mağdur etmemesi için yapay zeka tarafındanhazırlanmıştır.

Yorumlar 3
Erdoğan 12 Aralık 2025 11:10

Karamürsel belediyeside köpekleri toplayacağına bizim paramızlan sokak köpeklerine mama dağıtıyor yasa var ama uygulayan yok

erdem 10 Aralık 2025 13:26

sadece orda değil. yürüyüş yoluda dolu köpek. halı saha, barınak heryer. belediye seyirci. hiç birşeye karışmıyor.

Murat 10 Aralık 2025 08:11

Bu haber size yazan komşumuz biz seslerine balkona çıktık ve şahit olduk ve ardından Karamürsel belediye hayvan barınak hattını aradım ve şikayetçi olduk.ama yapılan bir icraat yok maalesef bir önceki günde aynı yerde kızıma saldırdı aynı köpekler yetkilileri göreve davet ediyorum birilerine illaki birşeyler mi olmalı

Bakmadan Geçme