Sait Mete'den Çarpıcı Açıklama

Sait Mete'den Çarpıcı Açıklama: 'Daha Son Sözünü Söylemedi Kader...'

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan aday adayı ve eski ilçe başkanı Sait Mete, aday adayları tanıtım programının akşamında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kendi partisinden olmasına rağmen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın sözlü tavır, sataşma ve aşağılamalarına maruz kalan, ancak hiçbir şekilde Yıldırım'a karşılık vermeyen Sait Mete, AK Parti tarafından aday gösterilmedi.

AK Parti ilçe başkanlığı döneminde belediye başkanı İsmail Yıldırım'ın çok ağır hakaretlerine ve aşağlanmalarına mağruz kalan Mete, büyük bir destekle belediye başkanlığı adaylığı beklerken büyük bir hüsrana uğradı.

İsmail Yıldırım'ın yaptıklarını ne Sait Mete nede Ak Parti teşkilatı hak etmemişken o dönem Mesut Çetinkaya'nın da Yıldırım'dan yana olup adaylığını garantilemesi çok hoş karşılanmamıştı. Çetinkaya'nın Ak Parti Karamürsel belediye başkan adaylığının açıklanması sonrası hiç bir şekilde bir paylaşım yapmayan Mete, gece ilginç bir paylaşım yaptı.

Mete, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Niyet bozulmadıkça istikamet bozulmaz. Daha son sözünü söylemedi kader, yol ayrımı değil istikameti yeniden tahkim etme zamanı şimdi. Korkmadan, çekinmeden, boyun eğmeden Cesaretle..."

Sait Mete'nin bu çarpıcı açıklaması, aday gösterilmemesine dair içsel bir değerlendirme ve geleceğe yönelik bir mesaj içeriyor. Mete'nin bundan sonraki tavrı ve nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR