Karamürsel'de 'Tübitak Bilim Fuarı' Sergisi Açıldı

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları Tübitak bilim fuarı açıldı. Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün fuardaki projeleri tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında Bilim Kültürünü Geliştirme Bilim ve teknoloji konularında farkındalık oluşturulması, bilim kültürünün tabana yayılması amacıyla TÜBİTAK tarafından 4006 okulda proje sergisi açtı. Bu projelerden bir tanesi ise Karamürsel'de açıldı.

Karamürsel'de "Tübitak Bilim Fuarı" Sergisi Açıldı

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları Tübitak bilim fuarı açıldı. Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün fuardaki projeleri tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında Bilim Kültürünü Geliştirme Bilim ve teknoloji konularında farkındalık oluşturulması, bilim kültürünün tabana yayılması amacıyla TÜBİTAK tarafından 4006 okulda proje sergisi açtı. Bu projelerden bir tanesi ise Karamürsel'de açıldı.

Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ve Tarih dallarında ortaöğretim öğrencileri araştırma projeleri fuarı kapsamında Karamürsel Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencileri tarafından Karamürsel Kültür merkezinde düzenlenen sergi, Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu Müdürü Muammer Aksoy'un konuşmasıyla başladı. Konuşmanın ardından fuara katılan Kocaeli AKP Milletvekili Zeki Aygün, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokul Müdürü Muammer Aksoy tarafından serginin kurdelası kesilerek görüşe açıldı.

Açılışın ardından fuarı gezen konuklar öğrencilerin hazırladıkları projeleri hakkında tek, tek aldı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR