İki Ahmet, tek hedef için bir araya geldi

Karamürsel'in köklü ailelerinden, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Çakmak, yaklaşık iki yüz kişilik ailesi ve dostları ile birlikte

Karamürsel'in köklü ailelerinden, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Çakmak, yaklaşık iki yüz kişilik ailesi ve dostları ile birlikte Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık'a destek verdiklerini açıkladı ve birlikte üye kaydı yaptılar.

Ahmet Çakmak, yaptığı konuşmada, "Değerli büyüğümüz, ağabeyim Ahmet Çalık'a destek olmak için çıktığımız bu yolda birlikte yürüme kararı aldık. Allah'ın izniyle 1 Nisan günü değerli ağabeyimi belediye başkanı olarak göreceğiz. Bu süreçte elimizden gelen tüm gücümüzle kendisine destek olacağız." dedi.

Söz alan Karamürsel belediye başkan adayı Ahmet Çalık, "Değerli kardeşim Ahmet Çakmak'a ve yakınlarına şahsıma ve partime vermiş oldukları destek için çok teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle 1 Nisan sabahı Karamürsel'e güneş doğacak. İlçe genelinde unutulan birlik, beraberlik, kardeşlik duygusunu hep birlikte yeniden inşa edeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, biz olmak için geliyoruz. Bugün bizimle olan İl Başkanımız Bülent SARI, Milletvekillerimiz Harun Özgür YILDIZLI, Muhip KANKO, Nail ÇİLER, il yöneticimiz Fahrettin SALMAN, Gölcük ilçe başkanımız Mehmet UZUNER, Gölcük belediye başkan adayımız Özgür YILMAZ'a teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Program partiye katılan yeni üyelere rozet takılması ve aile fotoğrafı ile sonlandırıldı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR