Gölcük Kent Konseyin'den Karamürsel'e ziyaret.

Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK ve yönetim kurulu üyeler ile Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut ÇALIK ve Kent konseyi katıldı. Ev sahipliğini gerçekleştiren NARİNOĞLU, Kent Konseyi' nin önemini vurgulayarak çalışmalara bizzat itici güç olacaklarından bahsetti . Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK, öncelikle hemşehricilik bilincinin, Karamürsellilik bilincinin oluşması gerektiğini ve çalışmalarda altyapının önemini vurguladı. Yaptıkları örnek projelerle isminden sıkça söz ettiren Gölcük Kent Konseyine, Karamürsel AB Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Levent AÇIK, merkezin çalışmalarından bir sunum gerçekleştirdikten sonra , Sayın NARİNOĞLU ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Hoş sohbetin ardından karşılıklı işbirliği ve koordinasyon ortaklığı konusunda karar alındı.

Gölcük Kent Konseyin'den Karamürsel'e ziyaret.

Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK ve yönetim kurulu üyeler ile Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut ÇALIK ve Kent konseyi katıldı. Ev sahipliğini gerçekleştiren NARİNOĞLU, Kent Konseyi' nin önemini vurgulayarak çalışmalara bizzat itici güç olacaklarından bahsetti . Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK, öncelikle hemşehricilik bilincinin, Karamürsellilik bilincinin oluşması gerektiğini ve çalışmalarda altyapının önemini vurguladı.
Yaptıkları örnek projelerle isminden sıkça söz ettiren Gölcük Kent Konseyine, Karamürsel AB Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Levent AÇIK, merkezin çalışmalarından bir sunum gerçekleştirdikten sonra , Sayın NARİNOĞLU ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Hoş sohbetin ardından karşılıklı işbirliği ve koordinasyon ortaklığı konusunda karar alındı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR