4 Temmuz mahalle muhtar adayı Memnune Güven

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

4 Temmuz mahalle muhtarı adayı Memnune Güven

Bir seçim sürecinin daha sonuna geldik. Yarın, 31 Mart Pazar günü, milli irademiz bir kez daha sandığa yansıyacak.

“Sevdam” dediğim Mahallem 4 Temmuz'a ekibimle birlikte 5 yıl boyunca hizmet etmek ve bu süre zarfında birçok projeyi hayata geçirmek için alnı ak, başı dik olarak gönlünüze talip oldum. Mahallemiz ve belediyemiz el ele verdiğinde, 4 Temmuz Mahallemizin kaderinin değişeceğine hep birlikte şahit olacağız.

Bugün sizlere diyoruz ki; biz, size hizmetkar olmaya adayız. Gelin hep birlikte 4 Temmuz Mahallemizi geliştirmeye, güçlendirmeye ve yeni projelerimizle mahallemize can katmaya devam edelim. Ben ve ekibim hazırız, sizlerin de vereceği yetki ile 31 Mart akşamı inşallah kollarımızı sıvayacağız.

Bu seçim sürecinin, mahallemiz Karamürsel'imiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yaklaşık 2 aydır devam eden seçim çalışmaları sırasında büyük bir destek veren siz mahalle halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Beni her zaman destekleyen eşime ve sevenlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, bu yarışa giren diğer adaylarımıza da başarılar diliyorum. İnşallah sonuçlar, mahallemiz, ilçemiz ve ülkemiz açısından hayırlara vesile olur.

Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla…

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN