Ahmet Çalık pazar günü aday adaylığını açıklıyor!

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar günü Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığında saat  17:00'da aday adaylığını açıklıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

2019 yerel seçimlerinde CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı olan Ahmet Çalık, 26 Kasım Pazar günü Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığındav saat  17:00’da aday adaylığını açıklıyor.  

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ( CHP) seçim takvimi 21 Kasım tarihi ile başladı. Aday adayları tek tek başvuru dosyalarını tamamlayıp ilçe başkanları başkanlarına teslim edecekler.  2019 yerel seçimlerinde AK Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı İsmail Yıldırım’a karşı kıl payı seçimi kaybeden Ahmet Çalık yeniden aday adayı oluyor.

BAŞKA BAŞKAN ADAYI ÇIKMAYACAK

26 Kasım Pazar günü Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi başkanlığında saat 17:00’da başvuru dosyasını tamamlayan Ahmet Çalık, ilçe binasında aday adaylık açıklamasını gerçekleştirecek. Kalabalık bir grup ile aday adaylığını açıklayacak olan Çalık’ın karşısına aday adayı çıkmayacak. Karamürsel’de CHP’nin adayı direk olarak Ahmet Çalık açıklanacak.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Serdar | 25 Kasım 2023 16:37

    Sayın Ahmet Çalık bu sefer belediye başkanlığında işi zor iyi parti adayı Mehmet baş çok güçlü aday geçen seçim iyi parti aday çıkarmadığı için akp adayı İsmail Yıldırım karşı yakın oyla kaybetti ama bu sefer iyi parti Mehmet baş aday çıkardı Mehmet baş sokakta en çok ismi geçen aday

  • Salih uzuner | 25 Kasım 2023 05:14

    Ahmet bey cidden hak etti ekibi kendisi duruşunu saygısını hiç bozmadı bence cevrede kahvede her gördüğüm yerde çalık bence busefer diğerli karşısına hiç cıkmasın 1. Erken belli

BUNLARA DA BAKIN