Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

19 MAYIS ALTINOVA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Altınova’da coşkulu bir şekilde kutlandı. Altınova Kaymakamlık alanında düzenlenen törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ahmet Çalık'tan spora ve sporcuya tam destek

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, sporun ve sporcuların yanında durmayı sadece lafta değil, icraatta da göstermeye devam ediyor. Son olarak, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etap Manavgat Yağlı Güreşleri'nde Küçük Orta Büyük Boy 1.'si olan pehlivanımız Sinan Yıldız'ı başarılarından dolayı yürekten tebrik ettiğini belirtti. 

Ahmet Çalık, yeni bir devir başlattı!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, 47 yıl sonra kazandıkları başarının kendilerine gurur verdiğini belirtti. Çalık, "Bu birinci aşama. Şimdi ikinci aşamadayız: O da başarılı olmak. Bu belediyeyi bir daha kimseye kaptırmamak" dedi.

Ahmet Çalık, yeni başkanı tebrik etti

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ile birlikte, Marmara Belediyeler Birliği'nin 2024 Yılı Olağan I. Meclis Toplantısı'na katıldılar.

AK Partili başkan adayı, Kocaeli Vali Yardımcısı oldu

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Regaip Ahmet Özyiğit, maalesef seçilmeyi başaramadı.

Karaosmanoğlu'ndan Çalık'a Tebrik Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP'den Karamürsel Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çalık’ı makamında ziyaret etti.

İlkay Kaya, başkan yardımcısı oldu

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı oldu 31 Mart yerel seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkanlığına seçilen Cumhuriyet Halk Partili Ahmet Çalık ilk siyasi başkan yardımcısını oldu.

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi

Bilgutay Bağdat, hak ettiği yere geldi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Karamürsel Belediyesi'nde göreve başladı. Karamürsel Belediyesi, 47 yıl aradan sonra CHP'li bir başkan tarafından yönetilmeye başlandı.

Gülseli Özalp, özel kalem müdiresi oldu

Gülseli Özalp, Karamürsel Belediyesi'ne yeni özel kalem müdiresi olarak atandı.

Dalgıç Kurtaran Süper Kahramandan sonra taklacı güvercin

Karamürsel'de dalgıç kurtaran süper kahramandan sonra bu seferde takla atarak şov yapan fakat bir tek vatandaşın kamerası sayesinde bütün foyası ortaya çıkan İbrahim Efe'nin şovu elinde patladı.

Kazanan başkanlar Tahir Büyükakın'ı ziyaret etti

31 Mart Yerel Seçimleri'nde kazanan CHP'li 3 ilçe belediye başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı ziyaret etti.

Tanış siyaset tarihine adını altın harfler ile yazdırdı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimlerinden biri olan Orhan Tanış, parti ayrımı yapmadan herkesin takdirini kazanarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

Karamürsel AK Parti'de bayram günü kavga

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi.

Başkan Çalık, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Çalık, gönüllere dokundu

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, yaptığı paylaşım ile gönüllere dokundu. İşte Çalık'ın yaptığı o paylaşım.

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Toplam 1097 haber.

Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv Marmara genelinde başta Kocaeli, Yalova, Karamürsel, Altınova, Kaytazdere genelinde haber takibi yapan karamursel.tv sürekli yenilenen güncel haberler ile yanınızda