Başkan Çalık, çocukları iftarda yalnız bırakmadı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), koruma altındaki çocuklara yönelik geleneksel iftar programını üçüncü kez gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), koruma altındaki çocuklara yönelik geleneksel iftar programını üçüncü kez düzenledi. Dün akşam Karamürsel'deki etkinlik, devlet korumasındaki 110 çocukla buluştu.

İftar programına, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık da katıldı. TEMAD Başkanı Bekir Tülü ve yönetim kurulu üyeleri ile eşleri de programa eşlik etti. Ayrıca, Karamürsel Gazanfer Bilge Çocuk Evi'nde kalan çocuklar ve onlarla ilgilenen abla ve abiler de katılımcılar arasındaydı. Başkan Tülü ve yönetimi çocukları Köfteci Nurettin'de ağırlayarak, "Sizin her zaman yanınızdayız" mesajını iletti.

Başkan Tülü, iftar programında yaptığı konuşmada şunları belirtti: "Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz, devlet yurtlarında kalan çocuklarımızla iftar programını, geçtiğimiz hafta Gölcük'te gerçekleştirdik, bugün de Karamürsel'deyiz. Çocuklarımızla vakit geçirmek istedik ve onlara farklı bir akşam yaşatmayı amaçladık. Bu konuda bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Elif | 04 Nisan 2024 00:43

    Ne kadar güzel o minik kalplere dokunabilmek,kendi adıma teşekkür ediyorum bu muhteşem etkinlik için emeği geçen herkese ve tabiki Ahmet Başkanıma

  • Hasan | 03 Nisan 2024 18:36

    Ahmet Çalık mazbatasını alamadı Türkiyenin çoğu yerinde İstanbul da dahil belediye başkanları mazbatasını alırken Karamürsel belediye başkanı olan sayın Ahmet Çalık mazbatasını niye alamadı seçim kurulundan açıklayama bekliyoruz vatandaşlar olarak

BUNLARA DA BAKIN