Başkan Çalık, gönüllere dokundu

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, yaptığı paylaşım ile gönüllere dokundu. İşte Çalık'ın yaptığı o paylaşım.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, yaptığı paylaşım ile gönüllere dokundu. İşte Çalık'ın yaptığı o paylaşım. "

Karamürsel Belediye Başkanlığı görevine seçilmem dolayısıyla tebrik çiçeği göndermek yerine, çocuklarımızın, gençlerimizin ve ülkemizin geleceğine doğrudan katkıda bulunabileceğimizi düşünerek Türk Eğitim Vakfı Bir Dünya Çiçekleri'ni tercih etmeyi uygun gördüm. Bu bağlamda, siz değerli dostlarımdan ve destekçilerimden, Türk Eğitim Vakfı'na yapacağınız bağışlarla gelecek nesillerimize ışık olma çağrısında bulunmak istiyorum.

Türk Eğitim Vakfı, yıllardır eğitim alanında ülkemizin çeşitli bölgelerindeki çocuk ve gençlere destek sağlayarak onların eğitim hayatlarını güçlendirmekte ve geleceklerine ışık tutmaktadır. Bu değerli vakfın Kocaeli Şubesi aracılığıyla yapacağınız bağışlar, bölgedeki eğitim olanaklarına katkı sağlayacak ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi bir eğitim almasına yardımcı olacaktır.

Bu bağlamda, Türk Eğitim Vakfı'na yapacağınız her bağışın, geleceğe yapılmış bir yatırım olduğunu unutmamanızı rica ediyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine katkıda bulunarak onların daha aydınlık bir geleceğe sahip olmalarına destek olabiliriz.

Bağışlarınız için Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şubesi'ne ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri ise şöyle:

Telefon: 0262 325 85 41

Saygılarımla,

Ahmet Çalık Karamürsel Belediye Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN