Karamürsel AK Parti'de bayram günü kavga

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, il teşkilatının bayramlaşma programına katılmak üzere Karamürsel'e geldiler.

Talus ve Büyükakın, bayramlaşmaya ilk olarak Karamürsel ilçe teşkilatının bayramlaşma programına katıldılar. Karamürsel'deki bayramlaşma programına, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan, Karamürsel eski Belediye Başkanı ve Büyükşehir Başkan Danışmanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel Belediye Başkan adayı Mesut Çetinkaya ve AK Parti eski ilçe başkanı Sait Mete de katıldı.

Ancak, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, Karamürsel İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde, "Bu saatten sonra kimseyi suçlamayacaksınız. Vatandaş bize muhalefette olma görevi verdi. Sandığa gelmeyen 11 bin kişiyi önümüzdeki dönemde nasıl getiririz, bu insanların gönlünü nasıl alırız, bunun çalışmasını yapacaksınız" diyerek partililere uyarılarda bulundu.

Ancak Büyükakın ve Talus ilçe binasından ayrıldıktan sonra, İsmail Yıldırım'a yakın olduğu bilinen isimlerden meclis üyesi Feridun Erturan ile SKM Başkanı Ramis Bilgiç ile Sait Mete'ye yakın olduğu bilinen isimlerden ilçe yöneticileri İsmail Olgun ve Hüseyin Cesur arasında tartışma yaşandı. Tartışma, "Sizin yüzünüzden kaybettik" şeklindeki ifadelerle başlayıp atışmaya dönüştü, teşkilatta gergin anlar yaşandı.

Olayın kavga boyutuna ulaşmadığı ancak teşkilat mensuplarını derinden etkilediği belirtiliyor. Sait Mete'nin tartışmalara karışmadığı ve tartışmanın sona ermesinin ardından ilçe teşkilatından ayrıldığı ifade ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 8

  • İbrahim | 15 Nisan 2024 17:16

    Özel kalemin yediği hurmalar onu tırmalamaya başlıcak.Çağla,Çiğdem,Badem yaz mevsimi geldi.Kuofor işleri dükkanlar kimlerin üstüne şimdilik bu kadar.He yeşillik Çimen galiba

  • İbrahim | 13 Nisan 2024 19:04

    Selamun aleyküm cümleten nerde kalmıştık Şimdi hani mafya takılanlar ekibi mesut ve ramiz partiyi bastık sait mete yi yaka paça attık onları dövdük diye yayıyorlar çok komik hadi öyle diyelim utanmadan iyi birşey yapılmış gibi kendilerini ne kadar mühürsüz olduğunu teyit ediyorlar. İşin gerceğini 1 agızdan tek tek öğrendim 1 cıpalı konak ta çalışan Erdi kim olduğunu bilmiyorum ilk parti sekreterine saldırıyor araya İsmail olgun giriyor 30 saniye sonra Ramis ve mesut mafya babaları partiye koşarak çıkıyorlar ve sait mete ye hakaret küfür ve yönetime küfür edildi sait alıcaz burdan gidicek dediler sonra İsmail olgun adında yönetim den biri bu adamı burdan alıcak adam anasından doğmadı ölümüne ulannn diye bağırdı sonra biraz duruldu'lar baktılar iş ciddi neyse barış carış derken gıdeceksiniz burda Sait ve ilçe yöneticilerine il yönetimi biz zaten cıkıyorduk siz geldiniz buraya siz çıkın biz zaten çıkıyoruz sonra mesut ve Ramis ekibini balkona çıkardılar sait mete ve ilçe yönetimi partiden ayrıldılar olay birebir budur eksi artı yok tamamen doğru teyitleri aldım şimdi Feridun Erduran bağırmaktan başka hiç birşey yapmadı toplantı odasına girip kimse yok odada masaları tekmeliyor bağırıyor ama karşısında kimse yok tanıyorum kendisini biraz tanıyorum şfmen teki sibel Kahya oda bağırıyor ne olduğunu kendi de bilmiyor ama aldığım bilgilere göre partiye 5 yılda 2 veya 3 kez geldiler ama seçim kaybedince herkezden çok Akp li oldular mesut üzülerek söylüyorum kendi ve takıntılı biri çarşı esnafları sen kazanmış olsaydın İsmail yıldırımı arardık diyorlar. seçim günü okulun birinde mesut bir bayanla şiddet li tartışıyor birisi sen napıyon seçime giricen sen ne tartışıyon diye ona bağırdı baran kişi ismini öğrenemedim ama ak Parti'den biriymiş yani mesut ve Ramis mafya takılanlar yaydığı gibi dövdük kovduk hallettik bunları diye yayılan hepsi yalan. Birde bir şey daha öğrendim parti sekreteri furkan ramis Bilgiç ın yiğeniyle evli adam partide damadını dövdürüyor Ramis Kalıbınla karakterin bir değil suratına tükürülecek adam o diye bilgi aldım arkadaşlar bu bilgiler kesin ve doğrudur teyitlemeden bunları yazmam bunlar gibi fitneci dedikoducu değilim son bilgi kameralarda hepsi görünücek denildi böyle olaylar ve genel merkeze ulaştırılacaktır denildi Saygılar Beni izlemeye devam edin

  • Hikmet şen | 13 Nisan 2024 14:04

    Mustfa çelik Feridun erturan Orhan gulbas Recep Demirel Mecit Erdoğan bakkal Muhsin derhal akp den istifa etmeliler

  • Veysel | 13 Nisan 2024 02:22

    Mustafa çelik boş boş yazıp durma bir boktan haberin yok ağzı olan konuşuyor.

  • İbrahim | 13 Nisan 2024 02:15

    İsmail Yıldırım oyuna stard verdi oyun başlasın Bayramın 1 ci günü Akparti saldırın talimatı Ferdi den alan Ereğli cıpalı konak da görevli Erdi ve Skm ekibi Ramiz bilgiç Sait METE ve ilçe yöneticilerine sldırıldı tabi herkez şof yaptı olaylar yatıştı olan Ramis bilgiç oldu ilçe başkanlık gitti buda acaba kimin ismi geziyor mesut çetinkaya belediye gitti bari teşkilatı alalım dediler hadi hayırlısı Yıldırım senaryolarını bekliyoruz olan ramiz bilgiç ve ekibine oldu devamını bekleyin yakında

  • Ferudun | 12 Nisan 2024 10:29

    Şunu bazıları iyş anlamalıki karamürsel teşkilatı kimsenin tekelinde değil kaybedilen secimide bazı halk tarafından istenmeyen meclis üyeleri istenmeyen belediye calışanları ve teşkilat içinde bölünmelere sebeb olanlar ki onlar hala her ortamda kalabalık gezmeye gayretliler sevilmiyorsunız kardeşim halk tarafıından net Sait meteyi değil kendinizi sorgulayın

  • Mustafa çelik | 12 Nisan 2024 09:26

    Bu nasıl bir saçmalıktır.Biz ilk günden beri yapmamız gerektiğini aramızda konuşurken konuştuklarımızı tahir başkanda tekrarlamış.Birbirimizr Suç atmak ne demektir yahu 2019 seçimleri 2024 seçimleri arasında aldığımız oyda evet bir düşüş oldu lakin bu düşüş mualefete giden bir oy değildi seçmenimiz sandığa gelmedi iki seçim arasında hem chp nin hep kendi oyumuzu iki seçimdeki oy oranlarına baktığımızda akpartiden mualefete ahmet beye 1200 civarı oy kaymış hatta daha düşük bu pranga oda hep ahmet beye hemde tahir beye çıkan aynı zarf oylarında ortaya çıkıyor evet seçmenimiz sandığa gelmedi ama chp yede oy vermemiş gözüken o.Fakat şuda var ahmet beyde oyunu arttıramamış bir önceki seçime göre bunlar bir tarafın seçim sarhoşluğu diğer tarafın üzüntüsünden fark edemedikleri konulardır. Kavga nedir ya ahmet bey seçimi aldı saygı duyucaz hatta elimizden birşey yapma konusunda şunuda yapmalıyız doğru uygulamalarında destek verip teşekkür etmeliyiz alkışlamakıyız seçim sonrası gördüğüm yok havuz büyük şehrin belediye büyük şehrin gibi cümlelerle safları açma peşine düşmüş insanları her iki taraftara görebiliyorum sosyal medya denen kirli ortamda lütfen ayıptır yahu. Haberi yapan arkadaşta bir noktada yanlış bilgi almış sanırım çünkü ismail ve hüseyin sait mete yönetimindeki bahsettiğiniz gibi büyük bir tartışma olmadı sohbet esnasında fikir ayrılı oldu buda doğruyu bulabilirsen ek için olabilecek şeylerdir.

  • Kamil | 11 Nisan 2024 12:16

    Kendi seçim mağlubiyetlerini başkalarının üzerine atmak tam bunlara yakışacak bir davranis. Partiyi babalarinin çiftliği sanıyorlar herhalde. Artık büyüklerin bu olaya el atması lazım bunların sesinin kesilmesi için. İyice ödüllendirip tepemize çıkardılar.

BUNLARA DA BAKIN