Murat Sağır Güven Tazeledi
Karamürsel Emniyet ve Asayiş Derneği'nde Yeni Dönem: Başkan Murat Sağır Güven Tazeledi
Karamürsel Emniyet ve Asayiş Derneği’nde Yeni Dönem: Başkan Murat Sağır Güven Tazeledi
KARAMÜRSEL – Karamürsel Emniyet ve Asayiş Derneği, gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul toplantısının ardından yeni yönetimini belirledi. Mevcut başkan Murat Sağır, üyelerin tam desteğini alarak güven tazeledi ve yeniden başkanlığa seçildi.
Genel kurulun ardından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya gelen yeni yönetim kurulu üyeleri, Karamürsel’in huzuru ve emniyet teşkilatına destek için çalışmalara kaldıkları yerden devam edecekleri mesajını verdi. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Başkan Murat Sağır tebrikleri kabul etti.
Oluşturulan güçlü yönetim kadrosu ile ilçedeki asayiş hizmetlerine katkı sunmayı hedefleyen derneğin yeni dönem listesi şu isimlerden oluştu:
YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Başkan: Murat Sağır
Yönetim Kurulu (Asil): Fatih Temiz, Hasan Özalay, Engin Bilgiç, Mansuri Şeker.
Yönetim Kurulu (Yedek): Hüseyin Parlak, Serhat İmamoğlu, İsmail Demir, Furkan İren, Mustafa Enes İskit.
DENETLEME KURULU LİSTESİ
Denetleme Kurulu (Asil): Ali Nail Erol, Güven Çıkmış, Vedat Talu.
Denetleme Kurulu (Yedek): Yüksel Acar, Murat Dinçay, Cemal Çalık.

