Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AKP MKYK Üyesi İlyas Şeker, AKP MDK Üyesi Halit Çokan, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, AKP Kocaeli eski İl Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan, AKP MKYK Yedek Üyeleri Serpil Yılmaz ve Davut Coşkun Şiviloğlu ve çok sayıda partili katıldı.

KARDEŞ OLMAYA TALİP OLDUM

Programda konuşan Çetinkaya şunları söyledi: “Başkanımız beni arayıp adaylığımı duyurduğunda hiç aday olacakmışım gibi kendimiz hazırlamadım. Ondan sonra kendime söz verdim 1 Nisan sabahını asla düşünmeyeceksin. Koltuktan kalkacağın günü düşüneceksin, sahada gezeceksin.

Ben evlat kardeş olmaya talip oldum dedim, yola çıkarken de bu düsturla hareket edeceğime söz verdim Sordum kendime nasıl belediye başkanı olmalıyım 2019 yılından buldum tevazu samimiyet gayret dedik. Nasıl belediyecilik yapalım dedim? Sessizlerin sesi olmaya karar verdik.

HUZURLU OLMAYACAĞIZ

Bana 31 Marttan sonra lazımsınız. 60 bin kişi yaşıyor Karamürsel’de bir kişi yatağa aç girerse hesap vereceğim dedim. İki gözüm, iki kulağım var. Bu yüzden bana oy verenler meclis üyesi gibi çalışacak.

Mahcup olmayacağız. Yırtık elbiseyle çocuğunu okula gönderenler varken huzurlu olmayacağız. Bize gelen herkese kapımız açık olacak. Gelmeyene gideceğiz diyoruz, ben seçilirsem 60 bin kişinin belediye başkanı olacağım. Hangi adayla gezerse gezsin. Benim kapımdan giren herkesin başkanı olacağım.

ARAMIZA SİYASET GİRMEYECEK

Affedeceğim diyorum hamdolsun başkanım sağladı 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Karamürsel’in evladı olacak bir gün o koltuktan kalktığımda yüzünüze rahatlıkla bakacağım diyorum. Geçen gençlerle kahvaltı yaptık hiçbiri partili değildi.

Aramıza siyaset girmeyecek Karamürsel’e Mesut abiniz hizmet edecek. Hamdolsun aslanlar gibi belediye başkanımız var ona karşı da sorumluluğumuz var. Biz Karamürsel’i birinci yaparak onun elini rahatlatacak. Tahir başkanımıza da söz veriyoruz Karamürsel seçim günü sandıklardan birinci çıkacak. İşte Mesut Çetinkaya’nın Karamürsel’e vaatleri!

AKP’nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün seçim vaatlerini açıkladı. AKP’nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde seçim beyannamesini tanıttı. Programda konuşan Çetinkaya şunları söyledi: “Biz projeleri hazırlarken Karamürsel’in sorunlarına yönelik projeler yaptık. Biz proje vaat ederken yapılabilecek yer var mı diye baktık.

EMNİYET BİNASI OLACAK

Yol medeniyettir diyoruz ya, o da biraz eziyettir. Karamürsel’in şehir içi trafiğini rahatlatacak Karamürsel- Gölcük- İzmit’e gidecek otoyol projemiz bu bölgenin trafiğini rahatlatacak devasa bir proje. Büyük bir deprem yaşadık, Hükümet Konağı’na da denetim yapıldı, 100. Yıl bahçesine okul yaptık. Okul bölgesinde emniyet binası olacak, Hükümet Konağı da otogarın olduğu yere taşınacak, altın da bir otopark yapılacak.

ADALET SARAYI

Otopark sorunu olduğunun farkındayız ona da sağ olsun büyükşehir beyannamesinde yer verdi. Bir adalet sarayı yapmak istiyoruz inşallah yapacağız. Allah büyükşehirden razı olsun diyorum tekrar neden? Karamürsel Alp Denizcilik Müzesi karayolları arazinin olduğu yere yapmayı planlıyoruz.

 

KARAMÜRSEL ER MEYDANI GELECEK

Karamürsel er meydanı geçen dönem de çok istedik ama pandemi diye bir şey çıktı, sora deprem çıktı iki süreçte de gördük ki bütçe öncelikleri değişti. Bütün yatırımlar o bölgelere aktarıldı. Yapmaya söz veriyoruz eyvallah ama bu dönem Karamürsel er meydanını kazandırmak istiyoruz.

Karamürsel çok pehlivanlar yetiştirdi. Altyapıdan çok kıymetli kardeşlerimiz yetişiyor. İnşallah onlara yakışacak bir er meydanı kazandıracağız. Spor camiasın da sıkıntılarının farkındayız.

 

GENÇLERİ MİSAFİR EDECEĞİZ

İnşallah yapacağımız projelerle onlara da rahatlık sağlayacağız, altın kemerleri karşılayacağız. Karamürsel’de lisanslı sporcu sayısında zirvede yer alacağız. Gençler için ders çalışmaları adına güvenli merkezler yapacağız. Karamürsel Gençlik Kampı, uzun zamandır hayalini kuruyorduk.

Tahtalı Köyünde 350 bin metrekare alanda sivil toplum kuruluşlar ile gençlerimizi bu alanda misafir edeceğiz. Büyükşehir’in bu kamp alanları var ama biz dedik ki kardeşlerimiz gitmesin Karamürsel’de kalsınlar. Bu da Büyükşehir’in yapacağı yatırımlar arasında tekrar Karamürsel’in evladına teşekkür ediyoruz.“ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 5

  • Bilal | 08 Mart 2024 17:49

    Ismail yıldırımın gölgesi hiç bir şey yapamaz yaparsa Ahmet Calik yapar

  • Hasan | 03 Mart 2024 20:14

    Akp adayı sayın Mesut Çetinkaya proje diye açıkladığı hükümet binası adliye binası emniyet müdürlüğü binası adliye binası gibi yerleri zaten belediyeler yapmazki içişleri bakanlığı tarafından yapılması gereken yerler ama sayın Çetinkayanin projesi olmadığı için çıkmis bunları proje olarak açıkliyor bide emekliler için ucuz çay içmeleri için kahve yapacakmış milletle dalga geçiyorlar önce emekliye temsil ettiği ak parti maaşlarina zam yapsın 10000 TL ile uçuz çay içmeye para bile kalmaz.

  • Yasin | 03 Mart 2024 20:06

    biktik yol yapimlarindan çamurdan. yeni mezarlık altı kirkmerdiven mevkii niçin ulaşım park yok..Kapalı pazar yeri yok..varsa yoksa adalet sarayı

  • Adem | 03 Mart 2024 19:11

    Projeler yetersiz, sorunları çözmeye yeterli vaatler değil. Vaat olarak bazı projeleri yine Büyükşehir’in üstlenmesi hoş değil. Biz Karamürsel Belediyesi’nin kendi bütçesi ve imkanlarıyla çalışmasını istiyoruz. Büyükşehir Belediyesi yaptıktan sonra yapılacak olan projenin bi anlamı kalmıyor. Ahmet Çalık’ın projeleri Karamürsel halkının sorunlarına ve ihtiyaçlarına çözüm olacak projeler. Ahmet Çalık’ı bilen bilir, söz verdiyse onu bir şekilde yapar. Siz o projeyi yapmak istedikten sonra bir şekilde yapılacak yer bulunur, projelere her türlü bi yer yapılır yani.

  • Hikmet şen | 03 Mart 2024 15:32

    Hiç bir proje yok ucuz çay diyolar memleket çaya çorbaya muhtaç oldu

BUNLARA DA BAKIN