Mecit Erdoğan Duyurdu: Karamürsel Kaymakamlık Binası geliyor!
Mecit Erdoğan Duyurdu: Karamürsel Kaymakamlık Binası İçin Tarih Belli Oldu
Mecit Erdoğan Duyurdu: Karamürsel Kaymakamlık Binası İçin Tarih Belli Oldu
Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Mecit Erdoğan, 4 Temmuz Mahallesi'nde yıkılan ilköğretim okulunun arazisiyle ilgili yaşanan mağduriyete son noktayı koydu. Muhtar Osman Günay ve yerel basının gündeme taşıdığı sorun için devreye giren Erdoğan, alana önce geçici otopark düzenlemesi yapılacağını, yıl sonunda ise Kaymakamlık Binası inşasına başlanacağını müjdeledi.
KARAMÜRSEL – Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi’nde, 4 Temmuz İlköğretim Okulu’nun yıkılmasının ardından atıl kalan ve zamanla geçici otopark olarak kullanılan arazideki sorunlar çözüme kavuşuyor. Özellikle yağışlı havalarda oluşan su birikintileri, çukurlar ve bozuk zemin nedeniyle hem araç sürücüleri hem de çevre sakinleri için çileye dönüşen alan için AK Parti İlçe Teşkilatı harekete geçti.
Muhtar ve Yerel Basının Çağrısına Kulak Verildi
4 Temmuz Mahalle Muhtarı Osman Günaydın’ın girişimleri ve Karamürsel TV ekranlarında gündeme getirilen şikayetler üzerine, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Mecit Erdoğan konuya kayıtsız kalmadı. Vatandaşların yaşadığı mağduriyeti yerinde tespit eden Erdoğan ve yönetimi, sorunu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a iletti.
Geçici Çözüm Hemen, Kalıcı Çözüm Yıl Sonunda
Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmeler neticesinde, söz konusu alan için iki aşamalı bir eylem planı hazırlandı. Başkan Erdoğan, süreçle ilgili şu detayları paylaştı:
* Acil Düzenleme: Alanın zeminindeki bozukluklar giderilecek, çukurlar kapatılacak ve arazi daha güvenli, nizami bir otopark alanı haline getirilerek vatandaşın hizmetine sunulacak.
* Dev Yatırım: Geçici çözümün ardından asıl müjde ise yıl sonu için verildi. Erdoğan, bu yılın sonuna doğru söz konusu arazi üzerinde Karamürsel Kaymakamlık Binası’nın inşaatının yükseleceğini belirtti.
“Sorun Büyümeden Çözüm Getiriyoruz”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mecit Erdoğan, hizmet anlayışlarının temelinde "hız ve çözüm" olduğunu vurguladı. Erdoğan, “Bizim anlayışımız net: Sorun büyümeden görmek, çözümü geciktirmeden getirmek. Karamürsel’imiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
-
Haber
-
osman günaydın
-
Haber Karamürsel
-
4 temmuz mahalle muhtarı
-
Karamürsel tv
-
Haberler
-
Karamürsel haber
-
Sın dakika haber


