Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam geldi!

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

 

Kocaeli genelinde taksi ücretlerine zam yapıldı! Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili İbrahim Ateş, taksi ücretlerine yapılan zamı açıkladı. Ateş, "Kilometre başına ücret 18 lirayken, taksimetre açılış ücreti 19 liraydı.

Şimdi ise kilometre başına 25 TL, taksimetre açılış ücreti 25 TL olarak belirlendi. İndi bindi ücreti ise 80 TL oldu. Yeni tarife önümüzdeki günlerde yürürlüğe girecek" dedi. Akaryakıt ve araç bakım ücretlerindeki artış nedeniyle taksi şoförlerinin zam talebini UKOME'ye bildiren Kocaeli Şoförler Odası Başkanlığı, yeni tarifenin belirlendiğini duyurdu.

Başkan Vekili Ateş, yapılan toplantı sonrası yeni tarifeyi açıkladı ve "Yeni tarife onaylandığında yürürlüğe girecek, duyuracağız" dedi. İndi bindi, kilometre ve açılış ücretlerindeki yeni fiyatlar ise Ulaşım Koordinasyon Merkezi ile gerçekleştirilen toplantıda belirlendi ve indi bindi ücreti 80 TL olarak açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN