Kayacık Mahalle muhtarı Erkan Soybelli oldu

Karamürsel'in önemli mahallelerinden biri olan Kayacık Mahallesi'nin yeni muhtarı, ilçenin sevilen simalarından Erkan Soybelli oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'in önemli mahallelerinden biri olan Kayacık Mahallesi'nin yeni muhtarı, ilçenin sevilen simalarından Erkan Soybelli oldu. Mahalle sakinlerinin güvenini kazanarak seçimi kazandı.

Mahalle halkının desteğiyle seçilen Soybelli, ilçenin çeşitli kesimlerinden geniş bir destekle karşılandı.Mahalle sakinlerinin beklentilerini dikkate alarak hareket edecek olan Soybelli, mahalledeki yaşam kalitesini artırmak için çeşitli projeleri hayata geçirecek.

Kayacık Mahallesi'nin yeni muhtarı Erkan Soybelli'nin seçilmesiyle birlikte, mahalledeki yerel yönetim dinamiklerinin ve katılımcı demokrasi anlayışının güçlenmesi ön görülüyor. Soybelli'nin liderliğinde, mahalledeki dayanışma ve işbirliğinin artmasıyla birlikte, Kayacık Mahallesi'nin gelişimi ve ilerlemesi için umut vadeden bir sürecin başladığı ifade ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ali | 02 Nisan 2024 12:15

    Muhtara söyleyince önce şu Adliyeye çıkan yolda düzenleme yaptırsın. Taksi durağından ve yan tarafa park eden araçlardan dolayı 500 haneye çıkan tek yolda sürekli araçlar karşı karşıya kalıyor.

BUNLARA DA BAKIN