Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: 'Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe, partilerine ilçe genelinde yoğun bir ilgi olduğunu ve özellikle belediye başkan adayları Yunus Emre Katı'nın açıklanmasıyla büyük destek gördüklerini belirtti. Yücetepe, belediye başkan adayı Yunus Emre Katı'nın liderliğindeki ekip olarak, ilçe genelindeki sorunları titizlikle tespit ederek çözüm önerilerini ve kısa, orta ve uzun vadeli projeleri hazırlamanın son aşamasına geldiklerini açıkladı.

Yücetepe, önümüzdeki günlerde ilçe halkıyla sık sık sahalarda buluşarak projelerini detaylı bir şekilde paylaşacaklarını ifade etti. DEVA Partisi'nin belediye başkan adayı Yunus Emre Katı'nın liderliğindeki ekip, ilçenin geleceği için kapsamlı hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Parti olarak ilçe genelinde büyük bir heyecanla sahalara çıkacaklarını belirten Yücetepe, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı projelerini paylaşacaklarını vurguladı. DEVA Partisi, Karamürsel'in sosyal, ekonomik ve çevresel sorunlarına karşı kapsamlı bir yaklaşım benimseyerek çözümler sunmayı hedefliyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN