Karamürsel'de Yürekleri Ağza Getiren Görüntü!

Karamürsel'de Yürekleri Ağza Getiren Görüntü: 4. Katta Mahsur Kalan Kedi İsyan Ettirdi

Karamürsel’de Yürekleri Ağza Getiren Görüntü: 4. Katta Mahsur Kalan Kedi İsyan Ettirdi

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bir apartmanın dördüncü katında, balkonun dış pervazında görüntülenen kedi sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar, kedinin sürekli bu şekilde bırakıldığını iddia ederek yardım çağrısında bulundu.

Karamürsel Kayacık Mahallesi, Feneryolu Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda yaşanan olay, hayvanseverleri ve mahalle sakinlerini endişelendirdi. 

Apartmanın 4. katındaki bir dairenin cam balkonunun dışında, daracık mermer üzerinde duran beyaz bir kedi görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

Karamürsel'de Yürekleri Ağza Getiren Görüntü!

"Sürekli Böyle Bırakılıyor" İddiası

Olayın sosyal medyaya yansımasıyla tepkiler çığ gibi büyüdü. Şehnaz Atli isimli bir sosyal medya kullanıcısı, kedinin tehlikeli bekleyişini fotoğraflayarak paylaştı. Atli, paylaşımında kedinin sahibini ihmalkârlıkla suçlayarak şu ifadelere yer verdi:

> “Karamürsel’den bir arkadaşım yolladı. Bu kedinin sahibi kediyi sürekli böyle bırakıyormuş. Karamürsel’de yardımcı olabilecek biri var mı?”

Yardım Çağrısı Yapıldı

Görüntülerde kedinin kapalı cam balkonun dış kısmında, düşme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu net bir şekilde görülürken, sosyal medya kullanıcıları ve bölge halkı duruma müdahale edilmesi için yetkililere ve yerel hayvan koruma gönüllülerine çağrıda bulundu. Konuyla ilgili yetkili mercilerden henüz bir açıklama gelmezken, kedinin sağlık durumu endişe konusu olmaya devam ediyor.

 

Bakmadan Geçme