Karamürsel'de Edebiyat Rüzgarı
Karamürsel'de Edebiyat Rüzgarı: 7. Kitap Günleri'nde Final Heyecanı
Karamürsel'de Edebiyat Rüzgarı: 7. Kitap Günleri'nde Final Heyecanı
Karamürsel Belediyesi tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen Kitap Günleri, edebiyatseverleri ve ünlü yazarları ağırlamaya devam ediyor. Yoğun ilgi gören etkinlik, 19 Aralık'ta sona eriyor.
Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi, 7. Karamürsel Kitap Günleri kapsamında ilçenin kültür ve sanat hayatına renk katan önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.
15 Aralık tarihinde kapılarını açan etkinlikte, çok sayıda yazar ve kitapsever bir araya gelerek edebiyatın birleştirici gücünü paylaştı.
Okurların yazarlarla buluştuğu, imza günlerinin ve söyleşilerin gerçekleştiği organizasyon, her yaştan vatandaştan büyük ilgi gördü. Katılımcılar, kitapların dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkarken, kültürel etkileşimin de tadını çıkardı.

Yarın Son Gün: Tüm Kitapseverler Davetli
15–19 Aralık tarihleri arasında düzenlenen bu kültür şöleni, yarın (19 Aralık) son kez ziyaretçilerini ağırlayacak. Henüz ziyaret etme fırsatı bulamayanlar veya edebiyat atmosferini son kez solumak isteyenler için kapılar açık olacak.

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde devam eden etkinlik, final gününde 09.30 – 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Yetkililer, 7. Karamürsel Kitap Günleri’nin kapanış heyecanına ortak olmaları için tüm kitapseverleri merkeze davet etti.
