- Haberler
- Karamürsel Haber
- Karamürsel'de deniz yine kahverengi
Karamürsel'de deniz yine kahverengi
Kocaeli'nin incisi, Karamürsel Ereğli çok uzun yıllardır temizlenemiyor. Son yıllarda kirlenmesinin önüne geçilen ancak halen temizlenemeyen Ereğli sahili
Kocaeli’nin incisi, Karamürsel Ereğli çok uzun yıllardır temizlenemiyor. Son yıllarda kirlenmesinin önüne geçilen ancak halen temizlenemeyen Ereğli sahili artık S.O.S. vermeye başladı.
Eskiden yılda 1 veya 2 defa, mevsim geçişlerinde görülen alg patlaması son yıllarda yılda 10-15 defa görülmeye başlayınca vatandaşın iyice tedirgin olmasına neden oldu.
Karamürsel'de son olay bugün yaşandı. Alg patlaması nedeniyle Karamürsel Ereğli kahverengiye büründü. Bu kötü görüntünün 3-4 gün daha sürmesi beklenirken vatandaşlar yetkililere seslenerek artık bir çözüm bulunmasını istediler.

-
karamürsel haber
-
kocaeli haber
-
gölcük haber
-
izmit haber
-
gebze haber
-
haberler
-
son dakika haber
-
haberlerdeniz pislendi
-
karamürsel deniz pislendi
-
kocaeli deniz pislendi
-
haberlerson dakika haber
-
haberler karamürsel