Halıdere'nin Altın Çocuğu Sarp Arel, Dünyaya Meydan Okudu

Halıdere'nin Altın Çocuğu Sarp Arel, Dünyaya Meydan Okudu: 3 Altın Madalya!

Halıdere’nin Altın Çocuğu Sarp Arel, Dünyaya Meydan Okudu: 3 Altın Madalya!


KOCAELİ/Halıdere, uluslararası bir başarıyla gündeme oturdu. Halıdere İlkokulu’nun 9 yaşındaki başarılı öğrencisi Sarp Arel Güvenç, katıldığı uluslararası matematik olimpiyatlarında 3 altın madalya kazanarak beldenin gurur kaynağı oldu.
Halıdere İlkokulu sıralarından yetişen minik deha, matematik alanındaki üstün yeteneğiyle sadece okulunu değil, tüm Halıdere halkını sevince boğdu.

Halıdere'nin Altın Çocuğu Sarp Arel, Dünyaya Meydan Okudu
Başkan Sezer’den Halıdereli Şampiyona Tebrik
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Halıdere’den çıkan bu büyük başarıyı kutladı. Sarp Arel’in başarısının Halıdere ve Türkiye için büyük bir övünç kaynağı olduğunu belirten Başkan Sezer, şu ifadeleri kullandı: "Halıdere İlkokulu öğrencimiz, 9 yaşındaki Sarp Arel Güvenç, uluslararası matematik olimpiyatlarında kazandığı 3 altın madalya ile bizleri gururlandırdı. 

Halıdere'nin Altın Çocuğu Sarp Arel, Dünyaya Meydan Okudu

Sarp Arel'i, onun bu seviyeye gelmesinde büyük emekleri olan kıymetli ailesini ve Halıdere İlkokulu öğretmenlerini canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.
 

Bakmadan Geçme