Ereğli Mahallesi Moloz ve Atık İşgali Altında!
'Bu Kadarına da Pes!' Dedirten Görüntüler: Ereğli Mahallesi Moloz ve Atık İşgali Altında
"Bu Kadarına da Pes!" Dedirten Görüntüler: Ereğli Mahallesi Moloz ve Atık İşgali Altında
Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’nde, merkezi noktalara ve dere yataklarına gelişi güzel dökülen inşaat molozları ve çeşitli atıklar, mahalle sakinlerini isyan ettirdi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, doğayı katledenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyor.
Karamürsel TV WhatsApp İhbar Hattı'na ulaşan yoğun şikayetler, Ereğli Mahallesi'ndeki çevre felaketini gözler önüne serdi. Mahalle sakinleri, özellikle dere yatakları ve merkezi bölgelerde artan moloz ve çöp yığınlarından dolayı büyük mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi.
Mahalleli, doğanın hunharca katledildiğini belirterek, yetkililerin sürekli temizlik yapmasına rağmen bu durumun son bulmamasına tepkili.
Bir mahalle sakini, duygularını şöyle ifade etti:
"Karamürsel Belediyesi’ne bağlı ekipler sürekli olarak molozları ve çöpleri toplamalarına rağmen, bu denli kendini bilmez kişilerin doğayı katletmeleri en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Yetkilileri bir an önce göreve davet ediyoruz!"
Mahalle sakinleri, bu yasa dışı dökümlerin sadece çevre kirliliği yaratmakla kalmayıp, aynı zamanda dere yataklarını tıkama ve olası sel riskini artırma tehlikesi taşıdığına dikkat çekiyor.
Ekipler Topluyor, Yenisi Dökülüyor
Belediye ekiplerinin temizlik çalışmalarını takdir eden vatandaşlar, esas sorunun bu atıkları dökerek kanunu hiçe sayan ve çevreye zarar veren kişilerin caydırıcı cezalarla durdurulamaması olduğunu vurguluyor. Mahalle sakinleri, çevre denetimlerinin sıkılaştırılmasını ve doğayı kirletenlerin tespit edilerek kamuoyu önünde ifşa edilmesini talep ediyor.
-
moloz
-
haber
-
son dakika haber
-
karamürsel tv
-
karamursel tv
-
haber karamürsel
-
karamürsel haber
-
son dakika haberler
-
haberler
-
ereğli
-
çevre katliamı
-
dere yatağı
Karamürsel halkı çok pis.Belediye işçilerini yazın sabah yürüyüşlerinde görüyorum her sabah emek emek temizleniyor sahil ama ertesi gün yine öbek öbek çöp.Kim atıyor ?Elbette halk. Yediğini içtiğini olduğu yere bırakıp kalkıyorlar.Azıcık medeni olun.
Sadece dere yatakları değil ki. Balık haline inen Ana cadde kenarı ortaokulun alt tarafı balık halinin tam karşısı herkesin gözü önünde… Bu insanlarda saygı yok. Hak hukuk tanımak yok, Eee ceza da olmayınca.????
