- Haberler
- Altınova Haber
- Altınova'da Trafiği Felç Eden İnat
Altınova'da Trafiği Felç Eden İnat
Çavuşçiftliği'nde Trafiği Felç Eden İnat: 'Yolu Kapatan Sürücüye Jandarma Müdahalesi!'
Çavuşçiftliği'nde Trafiği Felç Eden İnat: "Yolu Kapatan Sürücüye Jandarma Müdahalesi!"
S.A isimli Kadın Sürücü, Alt Geçidi Kapatıp 1 Saat Boyunca Trafiği Kilitleyince Jandarma Devreye Girdi!
Akşam saatlerinde Çavuşçiftliği alt geçidinde yaşanan trafik krizi, sürücülerin tepkilerine rağmen yol vermeyen bir kadın sürücünün inatçı tutumu nedeniyle 1 saate yakın süren bir kaosa dönüştü. Tersane yönünden gelen yoğun trafik, sürücülerin kontak kapatmasına ve tepkilerini dile getirmesine neden oldu.
Olayın Detayları:
Kadın sürücü, aracını alt geçidin çıkışına park ederek karşı yönden gelen araçlara yol vermedi.
Yaşanan gerginlikte, sürücülerin "Yolu açın!" çağrılarına rağmen inatla aracından inmeyen kadın, trafiği tamamen felç etti.
Alt geçitte biriken araçlar, tersane bölgesine kadar uzanan yoğunluk yarattı.
Jandarma Ekipleri Olaya El Koydu:
Olay yerine gelen jandarma ekipleri, sürücüyü ikna çabalarının sonuçsuz kalması üzerine aracı fiziksel olarak çekerek alt geçitten uzaklaştırdı. Yaklaşık 1 saat süren müdahale sonrası trafik normale döndü.
Cezai İşlem Uygulandı:
Jandarma, kadın sürücüye trafiği tehlikeye atmak suçundan ceza keserek olay yerinden ayrılmasına izin verdi. Yetkililer, "Bu tür tutumlar, toplumsal düzeni ve can güvenliğini tehdit ediyor" açıklamasını yaptı.
Sürücülerden Tepki:
Olay anında yolda kalan sürücüler, "İnsanların işe yetişme telaşı vardı. Bu kadar bencilce davranmak kabul edilemez!" diyerek tepki gösterdi.
Bakmadan Geçme





