Ahmet Çalık'tan ilk basın toplantısı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'tan ilk Basın Toplantısı: '46 Yıl Sonra Bir İlk!'

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'tan ilk Basın Toplantısı: "46 Yıl Sonra Bir İlk!"
Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve gelişinin birinci yılında ilk basın toplantısını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. CHP’ye 46 yıl aradan sonra ilçede belediye başkanlığı kazandıran isim olan Çalık, bugüne kadar yapılan çalışmaları ve gelecek projelerini kamuoyuna anlatacak.

Tarih ve Yer Netleşti
Toplantı, Cumartesi günü Saklı Kafe’de saat 11.00’de başlayacak. Çalık’ın seçim vaatlerinin ne kadarını hayata geçirdiği, ilçenin altyapı, ulaşım ve sosyal projelerine dair detaylar merakla bekleniyor.

 "CHP’ye Tarihi Kazanımı Sağlayan İsim Konuşacak"
2024 yerel seçimlerinde oyların %48’ini alarak CHP’yi Karamürsel’de 46 yıl sonra belediye başkanlığına taşıyan Ahmet Çalık, basın toplantısında şu mesajı verdi:
 "Halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek hayata geçiriyoruz. Önümüzdeki dönemde daha güçlü adımlarla Karamürsel’i marka bir kent yapacağız."

Vurgular:

Bakmadan Geçme