Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Mahalle Programlarında Büyük İlgi Gördü

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, bu hafta Karapınar, Akpınar, Kızderbent, Dereköy, Kadriye, Tahtalı, Fulacık, Çamdibi mahallelerinde gerçekleştirdiği programlarla büyük bir ilgi ve alaka ile karşılandı.

Sade ve Etkileyici Programlar:

Çalık, onlarca araçla konvoy yapmak veya gösterişli etkinlikler düzenlemek yerine bir minibüs ve birkaç araçla programlara katılarak mahalle sakinleriyle doğrudan temas kurdu. Mahalle sakinlerinin sorunlarını uzun bir süredir takip ettiklerini ve çözüm bulmak için meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde çalıştıklarını ifade etti.

Vatandaşların Güvenini Kazanma:

Çalık, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarda, "MÜHÜR BİZE 1 NİSANDA GEÇİNCE HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK" diyerek, uzun süredir ilçede mahalle, mahalle ilçe halkının yaşadıkları tüm sorunlara çözüm bulacaklarına dair söz verdi. İktidarın yıllardır göz ardı ettiği sorunlara sandıkta cevap verileceğine inandığını belirtti.

Halka Hizmet Sözü:

Çalık, şatafat ve israf yerine halka gerçek anlamda hizmet etmeyi amaçladığını vurgulayarak, "Benim büyük bir derdim var. O da Karamürsel'de yaşayan tüm hemşehrilerimizin yıllardır hak ettikleri değeri görmeleridir." dedi. İsrafı ve gösterişi kaldırarak, hizmet edeceklerini sözlerine ekledi.

Karamürsel'de yaşayan tüm hemşehrilerimizin desteğini kazanmak için çalışmalarını sürdüren Çalık, şeffaf, adil ve etkili bir yönetim anlayışıyla belediyeyi yönetmeyi hedefliyor.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • kemal | 26 Şubat 2024 13:26

    eğer düşük maaş alan emeklilerin bir tanesi akp ye oy vermesin akp yerel secimde kaybeder karşısında en güçlü rakip şu an chp adayı ahmet çalık gözüküyor akp heryerde anket yaptırıyormuş eğer oyu düşükse emekliye zam vercekmiş muhalefet iyi parti ve chp genel başkanları en düşük emekli maaşı 17000 tl yani asgari ücret kadar olsun diyor bunuda dikkate alan secmen akp adayı karşısnda engüçlü aday olan ahmet çalık oy vermeli

BUNLARA DA BAKIN