2. Geleneksel Çamçukur Karpuz Festivali Büyük İlgi Gördü

Karamürsel'de Karpuz Coşkusu: 2. Geleneksel Çamçukur Karpuz Festivali Büyük İlgi Gördü

Karamürsel'de Karpuz Coşkusu: 2. Geleneksel Çamçukur Karpuz Festivali Büyük İlgi Gördü


Karamürsel ikinci kez düzenlenen Geleneksel Karpuz Festivali'ne ev sahipliği yaptı. Çamçukur Mahallesi Muhtarı Fatih Bat ve Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Ali Osman Aydın'ın öncülüğünde organize edilen bu renkli etkinlik, bölge halkını ve siyasi figürleri bir araya getirdi.

Programa Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'ta katıldı. Başkan, yaptığı konuşmada, yöresel festivallerin ve geleneklerin önemine vurgu yaptı. "Çamçukur Mahallemizin bu güzel geleneğini yaşatmak ve daha da ileri taşımak hepimizin görevi," diyen Başkan, organizasyonu düzenleyen Muhtar Fatih Bat ve Ali Osman Aydın'a teşekkürlerini sundu.

Ali Osman Aydın ise, "Karamürsel'imizin bu kadar güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmasından gurur duyuyoruz. Seneye daha geniş bir katılımla bu festivali daha da büyüteceğiz," diyerek gelecek için umut dolu mesajlar verdi. Fatih Bat, "Mahallemizin birlik ve beraberliğini pekiştiren bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirmek istedik. Gördüğümüz ilgi bizi çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ederiz," dedi. 

2. Geleneksel Çamçukur Karpuz Festivali Büyük İlgi Gördü2. Geleneksel Çamçukur Karpuz Festivali Büyük İlgi Gördü2. Geleneksel Çamçukur Karpuz Festivali Büyük İlgi Gördü

Bakmadan Geçme