Gerginlik Haberleri

Gerginlik Haberleri

Karamürsel AK Parti'de bayram günü kavga

Karamürsel AK Parti ilçe binasında bayram günü hareketli anlar yaşandı. AK Parti'nin geleneksel bayramlaşma programları tüm ilçelerde gerçekleşti, ancak Karamürsel'de hoş olmayan bir olay meydana geldi.

Ereğli'de balıkçılara kötü haber!

Karadeniz kıyılarında balık tutmak yasaklandı Rusya ile yaşanan gerginlik sebebiyle Ukrayna tarafından liman girişlerine döşenen mayınlardan birinin sürüklenerek İstanbul Boğazı girişine geldiği iddia edildi.

Büyükşehir'de gerginlik! İsmail Yıldırım, Taşdemir'e kağıt fırlattı!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir'e kağıt fırlattı

Karamürsel MYO Seçimİ iptal edildi

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta yapılan öğrenci temsilcisi seçimi Sn. Ahmet Küçük tarafından iptal edilmiştir. Okulda başlayan büyük gerginlik bu alınan iptal kararı ile biterken şimdi gözler yeni seçimde.

ÜNİVERSİTEDE GERGİNLİK BÜYÜYOR

Karamürsel Meslek Yüksek Okulunda bugün sınıf temsilcilerinin katılımı ile 01.11.2016 Tarihinde yapılan öğrenci konseyi başkanlığı seçimi usulsüzlük olduğu

MİNİBÜSÇÜLER ARASINDA GERGİNLİK ÇOK BÜYÜDÜ

Altınova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Sancaktutan Karamürsel - Altınova - Yalova hattında çalışan minibüsçüler arasında büyük bir gerginlik yaşanmaya başladığını söyledi. Sancaktutan biran önce yetkililerin şimdiden bu konuyla ilgili tedbir almaları gerektiğini aksi takdirde çok geç kalınacağı uyarısında bulundu.

Karamürsel Gençlik Affetmiyor

Karamürsel Gençlik yalovada show yaptı 82-79 yendi. Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrasında iki takım arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.