Amiral Karamürsel İlkokulu, 100. yılını coşkuyla kutladı

Amiral Karamürsel İlkokulu, 100. yılını coşkuyla kutladı. Kutlama etkinliği, İlhan Çınar Alanı'nda gerçekleştirildi ve birçok önemli ismin katılımıyla renklendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Amiral Karamürsel İlkokulu, 100. yılını coşkuyla kutladı. Kutlama etkinliği, İlhan Çınar Alanı'nda gerçekleştirildi ve birçok önemli ismin katılımıyla renklendi. Programa Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Alihan Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, siyasi ilçe başkanları, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, veliler, vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Amiral Karamürsel İlkokulu Müdürü Muammer Aksoy'un liderliğinde, okulun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen çeşitli gösteriler izleyenleri büyüledi. Gösterilerin ardından, geçmiş dönemlerde okulda görev almış müdürlere ve öğretmenlere, Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya çiçek takdim ederek yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Program, öğrencilerin çeşitli gösterilerinin yanı sıra Türk Sanat Müziği konseri ile son buldu. Katılımcılar, okulun 100. yılını gururla ve coşkuyla kutladılar, birlik ve beraberlik içinde geçen etkinlik unutulmaz anılara sahne oldu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Hüseyin Aziz Akay | 10 Mayıs 2024 01:24

    Kaç okul vardır ki 100. Yılını kutlayan? Adı Amiral KARAMÜRSEL İlkokulu. Gösterilerde tarihe geçmiş 100 kişiden biri Osmanlının ilk deniz amirali ilçeye ve okulla adını vermiş olan KARAMÜRSEL ALP yok. Karamürsel’in olimpiyat şampiyonu güreşçisi Gazanfer Bilge yok. Organizasyonu yapan kişiler Karamürsel ‘in tarihinden bir haberler. Yazık…

BUNLARA DA BAKIN