Yüklü miktarda esrar maddesi yakalandı!

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı. Olay, Kayacık Mahallesi Raufdenktaş Caddesi üzerinde gerçekleşti. Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı şok uygulamada araç içerisinde bulunan V.K (22) isimli şahsa ait 350 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Şahsın emniyette verdiği ifadesinin ardından, uyuşturucu madde alması için para verdiği tespit edilen 5 kişinin kimlikleri belirlenerek evlerine baskın düzenlendi. Yapılan baskınlar sonucunda şahısların evlerinde arama yapıldı. Gözaltına alınan şahısların Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından, Karamürsel adliyesine sevk edilen şahıslardan V.K (22) isimli şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Ebru | 28 Mart 2024 00:36

    Diğer 5 kişi ne oldu acaba.Yeni satıcılar bulup aramızda dolaşmaya devam mı.Dilerim hepinizi iceri tıkarlar,sokağa çıkmaya korkar olduk.Burnumuzun ucunda neler oluyor.Zıkkım için inşallah.

  • Mustafa | 25 Mart 2024 22:27

    Bülent ecevit bu ay emeklilere maaş ödeyemiyeceğiz dediğinde ülkemizde 94409 emekli varken şuan ülkede 16 milyon emekli var. Ve 16 milyon emekliye düzenli maaş artışını yapan promosyonlar veren ve bayramikramiyesini veren enflasyona ezdirmemek için her çabayı gösterip elinden geleni yapan bir akparti siyasi iradesi ve Bu ülkenin Başkomutan'ı Recep Tayyip Erdoğan'ı var. Birde asılsız oranlar yalan beyanlar ve ağıyla vatandaşını kandırmaya çalışan ana mualefet chp ve bu chp inanmayan bir yüzde 55 olan bir millet ve gene bu milletin inanmamayı tercih edenleri var. Ama doğru tektir asla değişmez değiştirilemez. Evet dünya yeni bir düzen için bir dönemden geçiyor hastalıklarla ve savaşlarla uğraşan bir dönemden geçiyor ekonomi eskisi kadar üst refahlıkta değil tıpkı tüm dünyada olduğu gibi ama öle bir liderimiz varki bu dönemi en az sıkıntıyla atlatmak için herşeyi yaptı yapıyor. Hatta bu milletin refahı için faiz hassasiyetini dahi bir kenara bıraktı bir süreliğine

BUNLARA DA BAKIN