Uyuşturucu Madde Haberleri

Uyuşturucu Madde Haberleri

Karamürsel'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Yakalandı

Karamürsel'de polis ekipleri tarafından yapılan bir uygulama sırasında, A.K ve Y.S isimli şahısların üzerinde toplamda 28 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Kocaeli Narkotik tarih yazdı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen "Narkogüç 45" operasyonu kapsamında, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik önemli bir adım atıldı.

Yine Met yine cinayet! Öz abisini bıçakla uyurken öldürdü!

Son zamanlarda ülke genelinde hızla yayılan ve bir türlü önüne geçilemeyen "MET" metamfetamin yine bir aileyi paramparça etti. Kocaeli Karamürsel'de yaşanan cinayet sonrası ortaya atılan iddialar "metamfetamin" isimli uyuşturucunun ne büyük bir tehlike olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öz abisini uyurken odasına girip öldüren Emre Torun (29)nin uyuşturucu madde "metamfetamin" etkisinde olduğu iddia edildi.

Türkiye'ye yetecek uyuşturucu yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, İzmit, Karamürsel, Gölcük ve Derince ilçelerinde toplam 4 farklı operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 1 kilo 960 gram sentetik kannabinoid, 121 kilo 36 gram metamfetamin

Durdurulan ticari taksiden bonzai çıktı!

Karamürsel’de durdurulan ticari taksi içerisinde bulunan iki kişinin polisi görmesi ile araçtan uyuşturucu madde (bonzai) attıkları iddia edildi.

Karamürsel emniyet uyuşturucuya savaş açtı!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler uyuşturucuya adeta savaş açtı. Son olarak bir araçta yapılan aramada yüklü miktarda metamfetamin (met) uyuşturucu maddesi ve üç kişi yakalandı.

Uyuşturucu ile yakalandılar serbest kaldılar

-Karamürsel'de jandarma tarafından üzerlerinden uyuşturucu madde çıkan 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkan kişiler serbest bırakıldı.

Karamürsel yine uyuşturucu ile gündemde

Karamürsel'de yine çok sayıda uyuşturucu madde yakalandı yine kime ait olduğu bulunamadı.

DURDURULAN ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Karamürsel girişinde bulunan uygulama noktasında durdurulan bir araçta uyuşturucu madde yakalandı.

Metamfetamin gençlerin başına bela oldu

Kocaeli’de jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aileler DİKKAT yeni zehir artık Kocaeli'nde

Kocaeli’de düzenlenen operasyonda, esrardan 20 kat daha tehlikeli olduğu bilinen “SKUNK” adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.

Türkiye'nin en büyük operasyonu Kocaeli'nde yapıldı!

Jandarma Komutanlığı tarafından Körfez İlçesinde yakalanan 800 kg uyuşturucu madde ile ilgili Vali Hüseyin Aksoy basın açıklaması düzenledi. Kaynak: Vali, dev uyuşturucu operasyonunun detaylarını açıkladı

Trafik denetimlerinde yeni dönem! 5 dakikada kontrol edilebilecek.

Yeni geliştirilen cihaz ile tükürük, kan ve idrar gibi vücut sıvılarına ihtiyaç duyulmadan 5 dakikada sıfır hata ile nefesten alkol ve uyuşturucu madde testi yapılabiliyor.

Kilolarca eroin ve esrar: 3 gözaltı

TEM Otoyolu’nun İzmit geçişinde kontrol amaçlı durdurulan 2 ayrı araçtan kilolarca uyuşturucu madde çıktı. Her iki olayda araçlarda bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

140 Uyuşturucu hap yakalandı

Bazı şahısların İstanbul'dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Kocaeli’ye getireceğine dair duyumlara ulaşan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, harekete geçerek

Karamürsel'de büyük uyuşturucu operasyonu

Karamürsel'de büyük uyuşturucu operasyonu sonucu 15 kişi ve eve baskın yapılmış olup çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Karamürsel Emniyeti uyuşturucuya geçit vermiyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin şüphelenerek durdurdukları araçtan uyuşturucu maddesi (Esrar) çıktı.

Taksimde Bonzai Kullanan Genç Böyle Görüntülendi

Uyuşturucu maddesi olan ve birçok maddeye göre çok daha fazla etkisi ile sayısız insanın hayatına mal olan Bonzai gençleri hedef almaya devam ediyor.

Karamürsel'de Yapılan Uyuşturucu Operasyonunda Yakalanan Kişiler Adliyede

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlar yönelik düzenlediği operasyonlarda Karamürsel'de gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonu: 51 Gözaltı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlar yönelik düzenlediği operasyonlarda 51 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel Emniyeti Uyuşturucuya adeta savaş açtı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğün'den uyuşturucu maddesi (BONZAİ) satıcılarına bir darbe daha. Dün akşam saat 19:30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerin'de hal ve hareketlerin'den şüphelenilen

ESRAR TARLASI YAKALANDI

Uyuşturucu madde sevk edilmeden yakalandı. Karamürsel'de 172 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Öztaş, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Karamürsel’de, sentetik kimyasal uyuşturucu madde kullanarak fenalaştığı iddia edilen Cihangir Öztaş (19) yaşamını kaybetti.

Uyuşturucu Karamürsel’de Bir Gencin daha Sonu Oldu

Karamürsel’de, sentetik kimyasal uyuşturucu madde kullanarak fenalaştığı iddia edilen  Cihagir Öztaş (19) yaşamını kaybetti.

Karamürsel Sahilde 17 Yaşındaki Küçük Çocuk Bonzai Komasına Girdi

Karamürsel’de özellikle küçük yaştaki çocukların çok kolay bir şekilde ulaşarak kullandıkları uyuşturucu maddesi (Bonzai) yine çocuk yaştaki bir gencin şehrin merkezinde komaya girmesine neden oldu.

Uyuşturucu Madde Ve Madde Bağımlığı Toplantısı

Karamürsel kaymakamlığı tarafından Kaymakamlık toplantı salonunda ‘Uyuşturucu Madde ve Madde Bağımlığı’ konulu toplantı düzenledi.

Karamürsel'de sentetik uyuşturucu aldı başını gidiyor

Karamürsel'de bu hafta içerisinde Karamürsel Devlet Hastanesine getirilen yaşları 14 ila 19 arasındaki 7 genç karamürsel'de uyuşturucu neden bukadar arttı sorusunu bir kez daha akıllara getirdi. HER GÜN BİR ÇOK İHBAR Gazetemize gelen ihbarlar doğrultusunda yaptığımız araştırmalarda bu gencecik çocukların gerek ( BONZAİ ) diye tabir edilen uyuşturucu madde gerekse bali ve gaz çekerek komaya girdiklerini bildiren ihbarcılar bu maddeleri kullandıkları yerleri'de adres,adres gazetemize ihbar ettiler. Yaptığımız araştırmalar sonucu gördüğümüz manzara karşısında hayretler içerisine düştük. GENELLİKLE METRUK BİNALARDA Karamürsel'de özellikle inşaatı durdurulmuş metruk binaları kendilerine mesken tutan bu geçler çevrede yaşayanlara büyük korku veriyorlar.Geçtiğimiz perşembe günü bir çocuk parkında komaya giren daha 15 yaşındaki bir genç mahallenin küçük çocuklarına korkulu anlar yaşatırken güvenlik güçleri ve 112 Acil servisin gelmesi ile hastaneye kaldırıldı.Cuma günü ise yine metruk bir binada uyuşturucu kullandıktan sonra binadan düşen bir genç her kezin kafasın'da ne oluyor bu gençlere sorusunu neden oldu.

Karamürsel'de uyuşturucu komasına giren genç hastanelik oldu

Karamürsel sarıkum mah. Adalet sokakta önceki gece bir apartmanın girişinde krize girmiş bir kişi gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Bonzai tabir edilen uyuşturucu madde içtiği öğrenilen genç, olay yerine gelen 112 görevlileri tarafından uzun süre sakinleştirilmeye çalışıldı.Krize girdiği görülen ismi öğrenilemeyen genç, Sedyeye konularak tedavi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı.