Gözlem Haberleri

Gözlem Haberleri

Karamürsel'de ilginç görüntüler: Gören telefona sarıldı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, gökyüzünde görülen ilginç bir fenomen dikkat çekti: merceksi bulutlar. Bu olağandışı bulut formasyonu, pek çok kişi tarafından görüntülendi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

ALİÇO DUALARLA AÇILDI

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ali Fitoz, çocukluğundan bu yana yaptığı işin dükkânını dualar ile açtı.

Tarihin En Büyüğü 21 Ağustos'a Denk Geliyor

Ulusal Güneş Gözlemevi, 21 Ağustos'ta tarihin en büyük güneş tutulmasının gerçekleşeceğini açıkladı.

Karamürselli hakeme Asya’dan görev

2014 Brezilya Dünya Kupası’nda Avustralya’dan katılan Karamürselli hakem Hakan Anaz’a gözlemci olarak da çok önemli bir görev verildi.

Karamürsel'de oy verme işlemi sabah erken saatlerinde başladı.

Karamürsel’de oy verme işlemi sabah erken saatlerinde başladı. Karamürsel’de oy verme işlemi devam ederken oy vermeye giden vatandaşların ve sandıkların görevlilerin sakinliği gözlemlendi. 128 SANDIKTA Bugün saat 08’den itibaren milletvekili seçimine, Yurt içinde 53 milyon 765 bin 231, yurt dışında ise 2 milyon 867 bin 658 seçmen sandık başına giderken Karamürsel’de 40.755 kişi 128 sandıkta oy kullanmak için sabah erken saatlerden itibaren sandıklarına giderken vatandaşların ve sandık görevlilerin sakinliği gözlemlendi.

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı

Çalıklar Piliç, ev yemeklerine başladı Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır sürdürdüğü piliç döner yanı sıra eşinin evde yaptığı ev yemeklerine satmaya başlayan çalılar Piliç Karamürsellilerin adresi haline gelmeye başladı. Karamürsel Atatürk Caddesi üzerinde yıllardır Çalıklar Piliç adı altında piliç döner, piliç çevirme, gözleme, saç kavurma, ızgara köfte satışı yapan çalıklar Piliç işletmecisi ve sahibi Yusuf Çalık, şimdide eşinin evde yaptığı kuru fasulye, pirinç ve bulgur pilavı, mercimek çorbası da hizmete soktu. Yusuf Çalık’ın eşi Necla Çalık tarafından evde itinayla yapılan ev yemeklerini satışa koyan Yusuf Çalık önümüzdeki günlerde değişik ev yemeklerini de hizmete sunacağını de belirterek herkesi yemeklerinin tadına bakmaları için dükkanıma bekliyorum dedi.

İLÇEMİZDE MERS VİRÜSÜ ŞÜPHESİ

KARAMÜRSEL’DE MERS VİRÜSÜ ŞÜPHESİ İlçemizde yaşayan bir kadın, Karamürsel Devlet Hastanesinde MERS virüsü şüphesiyle karantinaya alındı. İlçemizde yaşayan S.B (66) isimli kadın, akşam saatlerinde yüksek ateş şikayeti nedeniyle Karamürsel Devlet Hastanesi Acil servisine başvurdu. Burada yapılan kontrollerin ardından ve hastanın şikayetleri doğrultusunda S.B., MERS virüsü şüphesiyle gözlem altına alındı. Bir süre önce umreden geldiğini belirten S.B. özel kıyafetli ve maskeli 112 görevlileri tarafından Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.