Aileler Haberleri

Aileler Haberleri

Ahmet Çalık, ilk nikahlarını kıydı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve başladıktan sonra ilk nikah törenlerini gerçekleştirdi.

Karamürsel Sineması Vizyondaki Filmler

Karamürsel Sineması, gençlerden çocuklara ve ailelere hitap eden bir sinema salonu olarak, ilçe halkına hizmet sunmaya devam ediyor.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

İki Ahmet, tek hedef için bir araya geldi

Karamürsel'in köklü ailelerinden, ilçe genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ahmet Çakmak, yaklaşık iki yüz kişilik ailesi ve dostları ile birlikte

Kayıp İki Lise Öğrencisi her yerde aranıyor!

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Alkışlar İsa Gündağ ve sporcularına

Tekvando Antrenörü İsa Gündağ ise çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve genç sporcuların azimle ve disiplinle antrenmanlara devam ettiğini vurguladı. Kulüp olarak genç sporcuların büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve ailelerin desteğinin de önemli olduğunu ifade etti.

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Karamürsel'de uyuşturucu yine çoğaldı

Karamürsel genelinde okulların kapanması ve tatilcilerin ilçeyi doldurması ile ilçe genelinde uyuşturucu adeta patladı. AİLELER İSYANDA Gazetemize ulaşan aileler

Bir grup Suriyeli plajı bir birine kattı!

Karamürsel'de hava sıcaklığının artması ile Kayacık Mahallesi Feneryolu üzerinde bir halk plajında çıkan tartışma, Suriye uyruklu oldukları iddia edilen bazı vatandaşlarla Türk aileler arasında çıktı.

LGS Türkiye birincisi yine Karamürsel'den

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmamhatip Lisesi müdürü Cemil KILIÇ yaptığı paylaşımda, dün yapılan LGS sınavında( kitapçıkları okumamız sonucunda) Muzaffer Kurttaş adlı öğrencimiz 90 net (500 puan) ful yaptı. 400 puan ve üzeri sonuc elde eden öğrencilerimizi, LGS'ye giren bütün öğrencimizi de tebrik ediyorum. Bu başarıyı lutfeden Yüce Rabb'imize hamd olsun. Tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, ailelerini tebrik ediyorum.

Efsane başkan iftar programında rahmet ve minnet ile anıldı

Karamürsel İdman Yurdu kulübü sporcu ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Karamürsel CHP depremzedeler için seferber oldu

Kocaeli Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık önderliğinde, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu liderliğinde yaşanan büyük felaketin hemen sonrasında tüm parti yönetimi, üyeleri, çocukları, aileleri depremin hemen ardından çok kısa bir zamanda koordine oldu.

İlçeye gelen depremzedeleri yalnız bırakmadılar

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Karamürsel Kaymakamlığının bütüm birimleri ilçeye gelen depremzedelere destekte bulunup aileleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

UltrAslan Karamürsel yine sahalarda yardımda

UltrAslan Karamürsel artık gelenek haline getirdiği, Ramazan Ayı münasebetiyle Karamürsel’deki ihtiyaç sahibi ailelere yine erzak yardımı yaptı  

Orhan Okulu, SMA Hastası Asya için kupasını satacak    

2,5 Milyon Dolar'lık ilacı alamadığı her gün Asya, nefes alamıyor, bünyesi zayıflıyor. Asya'nın ailesi de diğer SMA hastası aileleri gibi yardım kampanyası başlattı. İnşaat işçisi Bayram Demir ve ev hanımı Güneş Demir, SMA Tip 1 hastası kızları Asya için yardım istiyor.  

Fatih Erbaş Karamürsel'de bir ilke imza attı

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Erbaş ailesinin iş insanı oğlu Fatih Erbaş, genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Karamürsel'de geçtiğimiz yıllarda Turizm sektörüne giren Fatih Erbaş, şimdide uzun bir süredir

Necmettin Karacam vefat etti!

Karamürsel’in köklü ailelerinden olan ve bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçe esnaflarından ve uzun bir dönemde Safiye Muhtarlığı görevini başarı ile sürdürmüş olan

Terhisleri durdurulan askerler ailelerine kavuşuyor

Askerlik mükellefiyeti için kışlada bulunan askerlerin yeni tip koronavirüs tedbirleri nedeniyle ertelenen terhis işlemleri yapılmaya başlandı.

Karamürsel İslam-Der iyilikte yarışmaya devam ediyor

Karamürsel İslam-Der ilçe genelinde yardıma ihtiyacı olan, durumu bozuk olan ailelere ve özellikle küçük çocukları biran olsun yalnız bırakmıyor.

Tebrikler Karamürsel Asya Kartalları

Taraftar grubu yönetimi ve üyeleri olarak ihtiyaç sahibi aileler için 1903

İSMAİL YILDIRIM YÜZLERCE İŞÇİYİ VE AİLELERİNİ ÜZDÜ!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım yeni yıla girerken yüzlerce işçi ve ailesini çok üzdü.

KARAMÜRSELLİ BAŞARILI AVUKAT TARIK CAN BAĞDAT DÜNYA EVİNE GİRDİ

Karamürsel’in köklü ailelerinden Hacer Çelenk ve Bilgutay Bağdat’ın biricik oğulları Tarık Can Bağdat dünya evine girdi.

Karamürsel Emniyet iftarı hep birlikte açtı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ve aileleri için tertip edilen iftar programında oruçlar hep birlikte açıldı.

Öğrencilere 100 lira eğitim desteği

İzmit Belediyesi ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına eğitim desteğinde bulunuyor.

Kocaeli Valiliği açıkladı! Artık yasak!

Kocaeli Valiliği tarafından dün alınan kararla artık okul çevrelerinde öğrenci aileleri, veliler ve okul idareci, öğretmenler ile okul çalışanları dışında ilgisiz kişilerin beklemesi ve seyyar satıcıların bekleme ve satış yapması yasaklandı.

BİRİ EZİLİNCEMİ ÖNLEM ALINACAK

Karamürsel'de okul çevrelerinde yaşanan hatalı parklar aileleri tedirgin etmeye devam ediyor.

15 Tatil nezaman hangi gün ? Tarih

Peki bu sene sömestr tatili ne zaman başlayacak? Aileler ve velilerin günler öncesinde plan yapması sebebiyle 15 tatilin hangi tarihte başlayacağı merak konusu oldu.

GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Karamürsel'de gençler aileleri ile birlikte sabah namazında bir araya geldiler.