Ağlar Haberleri

Ağlar Haberleri

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

İsmail Yıldırım yine gündem yaratmaya çalışıyor

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım son zamanlarda gündeme sık, sık AK Parti ilçe başkanı ve onun üzerinden AK Parti teşkilatına verdiği göz dağları ile gündem yaratmaya çalışıyordu.

Çevre katliamı durdurulamıyor!

Samanlı Dağları’nda, Cengiz Holding tarafından yürütülen Karamürsel RES projesine karşı Kayınormanı Derneği ve çevreciler tarafından açılan iki davayı da sonuçlandıran Kocaeli 2. İdare Mahkemesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Karamürsel RES projesi için verilen ”ÇED olumlu” kararını iptal etti.

Yine ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel bağlar kavşağında iki grup, sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, şahısları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayrıldı.

Karamürsel’de milyonluk vurgun iddiaları!

Karamürsel’de aylardır sahilden dağlara kadar onlarca yere yüzlerce kamyon kaçak hafriyat döküldüğü ve bu sayede milyonluk bir vurgun

Karamürselli iki yiğit, Dünyaya meydan okuyor

Karamürselli Ju Jitsu sporcusu Altay Pirge ve Combat sambo sporcusu Kaan Çağlar kazandıkları büyük başarılarla isimlerini duyurmaya devam ediyorlar.

Karamürselli iş adamı 2. defa baba oldu

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş adamı Çağlar Çam 2. defa baba oldu.

Bağlar ailesi trafik kazası geçirdi 1 kişi yaşamını kaybetti

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Bağlar ailesinin acı günü. Bolu'da meydana gelen kazada Serhat Bağlar idaresindeki araç, Bolu'da önünde meydana gelen kazadan kaçmaya çalışırken kaza yaptı.

Karamürsel ve Kartepe zirvelerin'de kar yağdı

Samanlı Dağları'nın zirvesinde bulunan Kartepe'de kar kalınlığı 30 santime ulaştı.

Karamürselli balıkçıların ağlarına tarihi eser takıldı

Karamürselli balıkçıların ağlarına tarihi eser takıldı. Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde balıkçılık yapan Ali Sönmez ile Sait Soydoğan isimli iki balıkçının ağına Bizans dönemine ait olduğu belirlenen bir küp takıldı.

Balık adasına tepkiler çığ gibi büyüyor

Karamürsel Merkez'de bulunan ve ilçede küçük çapta balıkçılık yapan kişilerin günlük tuttukları balıkları sattığı, ağlarını örüp, kayıklarının tadiletını yaptığı

Karaosmanoğlu'nun damadı kendini astı

İddialara göre Başiskele sınırları içi Yuvacık Fatih Mahallesi Bağlar Caddesi'nde ikamet eden Salih Apaydın (38) evinin banyosunda kendini iple asarak canına kıydı.

Karamürsel Merkez'de kavga

Karamürsel Cumhuriyet caddesin'de henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Yalova Altınova'dan geldiği iddia edilen bir aracın içerisinde bulunan bir kaç kişi merkez bağlar pastahanesi önünde

Karamürsel, Ereğli'de hırsızların çalarak kaçtığı tekne bulundu

Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’nde hırsız ya da hırsızlar gırgır teknelerinin ağlarına takılı 30 bin TL değerindeki yaklaşık 2  ton kurşunu çalmış, ardından kurşunları

Diyarbakır'da Şiddetli Patlama

Son dakika haberi ajanslara az önce düştü. Diyarbakır'da patlama meydana geldi.

KARAMÜRSEL'DEN PKK'YA YARDIM

Karamürsel'de son zamanlarda kaçak sigara satışlarının arttığı ve bu paraların direk olarak "PKK ve Diğer Terör örgütlerine" gittiği bildirildi. Vatandaş Duyarlı Olmalı Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar emniyetin konu hakkında duyarlı olduğunu baskınlar yaptığını fakat vatandaşın konun hassasiyeti hakkında ve buralardan elde edilen paraların direk olarak terör örgütüne gittiğinin bilinmesine rağmen neden hala kaçak sigara alınıyor anlamış değiller. EVLERE SERVİS Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar kaçak sigara satışlarının 6 karton alınması kaidesi ile evlere kadar servis edildiği ve çok büyük meblağların ortada döndüğünü bildirdiler. O PARA İLE DEVLETİMİZE MERMİ ATILIYOR Kocaeli'de arka arkaya yapılan baskınlardan kaçan kişilerin Karamürsel'i kullandıkları ve buradan yüklü miktarda satış yaptıkları iddia edildi. CADDEDE SATILIYOR Gazetemize gelen bir başka ihbarda dışarıdan ilçemize gelerek burada tütüncü dükkanı devralan ve bu dükkandan da alenen kaçak sigara satan kişiler ve bu kişilerden sadece bir kaç kuruş daha az paraya bu kaçak sigaraları temin eden kişilerin ülkemize verdiği korkunç zararın fark edilmesi gerekiyor. İHBAR EDİN herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi gerekiyor. Kaçak sigara satan kişi ve kişilerin güvenlik güçlerine bildirilmesi ve bu " TERÖR" destekçilerinin ilçemizden biran önce temizlenmesi için herkesin duyarlı olması gerekiyor.

Facebook, twitter , youtube erişim neden yok

Sosyal medya ağlarına erişim yavaşladı Dün akşam saatlerinden bu yana Türkiye genelinde pek çok kullanıcı sosyal medya ağlarında yavaşlık ve erişim sorunu yaşıyor

Karamürsel Merkez karıştı

Karamürsel çarşı merkezinde iki aracın hafif şekilde birbirlerine çarpması sonrasında araç sürücüleri tartışmaya başlayınca birden çarşı merkezi karıştı.

Diyarbakır Havalimanı'na Roket'le Saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki havalimanına yapılan 4 adet roketatarlı saldırı sonrasında havalimanı uçuşlara kapatıldı.

ATV'li Misafirler Karamürsel'in Dağlarını Gezdi

Karamürsel, dünya üzerinde bir günde dört mevsimin yaşanabileceği ender coğrafi yörelerden biri olarak bilinir.

Balıkçılarımızın Başı ‘Yunus’larla Dertte

Karamürselli balıkçılar, denize attıkları ağları parçalayan yunus balıklarından dert yandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale'yi Tanıyalım

Yarın 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı... Tarihimiz açısından önemli zaferlerden biri olan Çanakkale, Çanakkale Savaşı ve Çanakkale Şehitleri ile ilgili bütün bilgileri sizler için toparladık.

Karamürsel'de Hayvanlar Katlediliyor, Yok Ediliyorlar

Kocaeli Hayvan Hakları Derneği Başkanı Selma Pilatin Pek, Karamürsel’de zaman, zaman yaşanan hayvanların ölümüyle ilgili araştırma başlattığını belirterek ‘Hayvanlara sakinleştirici vurarak yakalandıklarından uyuyan hayvan dağlarda yem oluyor’ iddiasında bulundu.

Karamürsel Yardım Sevenlerde Doğansoy Güven Tazeledi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karamürsel Şubesi 18. kongrelerini gerçekleştirdi. Dernek binalarında gerçekleştirilen kongreye dernek üyeleri katıldı.

Karamürsel'de Türk Sanat Müziği Konseri

Karamürsel Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Karamürsel Kültür Merkezinde ‘Sevgi Bağları’ isimli konser düzenlendi.

Karamürsel'de Cuma günü bir çok mahallede 5 Saat elektrik yok

Karamürsel'de Cuma günü bir çok mahallede 5 Saat elektrik yok. SEDAŞ, tarafından yapılan yazılı açıklamada ilçemizde yapılacak olan bakım onarım nedeniyle Karamürsel'de elektrik kesintisi uygulanacak. Elektrik kesintisi 27.11.2015 Cuma günü Tabakhane Mah. Amiral Cad., Amiral Cad., Ahmet Erol Sok., 1160. Sok., 1150. Sok., Papatya Sok., Mustafa Sözer Sok., Sevgi Sok., 1162. Sok., 109. Cad., Necdet Calp Cad,Hacımehmet Mah. Çiftlik Cad., Çiftlik Cad., 201. Cad., 207. Cad., 207. Mah. Nail Aydın Sok., Şemsi Altın Sok., Bağlarbaşı Sok., Cemil Bal Sok., 2160. Sok., 2161. Sok., 2171. Sok., 2159. Sok., 2158. Sok., Karaca Sok., 2164. Sok., 2162. Sok., 2147. Sok., ,2124. Sk.,2123. Sk.,2122. Sk.,Saka Sk.,263. Sk.,202. Sk.,Bereket Sk.,Yakut ,Sk.,Zeytinlik Sk.

İsmail Yıldırım rapor almadı

Kurban bayramın 3. günü spor yaparken tendon bağlarını kopartan ve yapılan ameliyatın ardından taburcu olarak evinde istirahat eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, rapor almadı. Evinde bir süre dinlendikten sonra belediyeye gelerek görevinin başında olacağı belirtilen İsmail Yıldırım alçılı bacağı ile çalışmalarını sürdüreceği bu nedenle yerine bir vekil tayin edilmeyeceği belirtildi.

Yaz Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Karamürsel’de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında uygulamaya konulan proje kapsamında “Yaz Kuran Kursları Arası Futbol turnuvası” sona erdi. 34 derece sıcağın altında yapılan tören herkesi bunalttı. Karamürsel’de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında uygulamaya konulan proje kapsamında “Yaz Kuran Kursları Arası Futbol turnuvası” Karamürsel Futbol Sahasında 14 farklı camide açılan kurslardan oluşan 14 takımın katılımı ile yaklaşık 20 gün süren ‘Yaz Kuran Kursları Arası Futbol Turnuvası’ yapılan ödül töreni ile sona erdi. 14 takımdan oluşan yaklaşık 20 süren turnuvanın sonunda Bağlar Başı Camii 1., Mürselpaşa Camii 2. Kayacık Camii 3. ve Fatih Mesciti de 4. oldu.

Büyük Ustayı Kaybettik

Tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya, 72 yaşında vefat etti. Koç Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamada, karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan'dan beri hastanede tedavi altında bulunan Zeki Alasya'nın saat 10.32'de hayatını kaybettiği bildirildi. Zeki Alasya, 18 Nisan 1943'te İstanbul'da doğdu. Robert Koleji'den mezun olan Alasya, tiyatroya 1959'da amatör olarak başladı. Arena, Genar ve Ulvi Uraz tiyatrolarında çalıştıktan sonra Haldun Taner, Metin Akpınar ve Ahmet Gülhan ile Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nun kurucuları arasında yer aldı. Filmlerde rol almaya 1972'te sonra başlayan Zeki Alasya, Metin Akpınar ile Türk sinemasında yeni bir ikili oluşturdu. Birçok filmde rol alan Zeki Alasya'ya, 1998'de Kültür Bakanlığı'nca "Devlet Sanatçısı" unvanı verildi. "Salak Milyoner", "Köyden İndim Şehire", "Güler Misin Ağlar Mısın", "Nereye Bakıyor Bu Adamlar", "Hasip ile Nasip" gibi filmleriyle eşleştirilmiş bir komedyen olarak ün kazanan Alasya, "Akasya Durağı" dizisinde "Nuri Baba" karakterini canlandırdı. Zeki Alasya, son olarak "Küçük Ağa" dizisinde "Mehmet Ağa" rolüyle sevenleriyle buluştu. Tiyatro ve sinema sanatçısı Zeki Alasya, 2010'da, 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" aldı.

Sakatlığı Geçen Onur Ayaklandı

İlçemzin yeni yeteneklerinden U-17 takım futbolcusu Onur Gökgün’ü yönetim evinde ziyaret etti. Birlikspor’un başarılı U-17 takım futbolcusu Onur Gökgün’ü yönetim kurulu evinde ziyaret etti. Genç santrforu Onur Gökgün, Balıkesirspor karşılaşması sırasında girdiği pozisyon sırasında sakatlanarak oyunu terk etmişti. Yapılan tetkik sonucu arka çapraz bağlarında kopma olan genç yetenek, hemen ameliyata alındı. Prof Dr. Yavuz Kocabey tarafından ameliyat edilen genç futbolcu, hastanede bir süre tedavi olduktan sonra evinde istirahate geçti. Genç Futbolcuyu Karamürsel’deki evinde ziyaret eden Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Onur ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu