Merih Demiral, öğretmenlerini unutmadı!

​Milli Futbolcu Merih Demiral'dan Memleketi Karamürsel'de Anlamlı Vefa İftarı

​Milli Futbolcu Merih Demiral'dan Memleketi Karamürsel'de Anlamlı Vefa İftarı

​KOCAELİ – Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Ahli’de forma giyen ve Türk Milli Takımı’nın savunma oyuncuları arasında yer alan Merih Demiral, Ramazan ayında memleketi Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde anlamlı bir vefa örneği sergiledi. Milli futbolcu, ilkokul öğretmeni Ebru Bölgen’i, öğrencilerini ve velilerini özel bir iftar sofrasında ağırladı.

Merih Demiral, öğretmenlerini unutmadı!

​Eski Günleri Yad Ettiler

​Ramazan ayı boyunca Karamürsel’de her akşam yaklaşık 800 kişilik iftar yemeği organize eden Merih Demiral, bu kez çocukluk yıllarına uzanan özel bir buluşmaya imza attı. 

Futbol kariyerine Karamürsel İdman Yurdu’nun altyapısında başlayan Demiral, Karamürsel Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, ilkokul öğretmeni Ebru Bölgen ile bir araya geldi.

Merih Demiral, öğretmenlerini unutmadı!

​İftar programına, Bölgen’in görev yaptığı Kaymakam Hikmet Özbağcı İlkokulu’nda eğitim gören 1-D sınıfı öğrencileri ile öğretmen Ayşe Yamak’ın okuttuğu 1-F sınıfı öğrencileri ve velileri katıldı. Bu anlamlı gecede Ramazan’ın paylaşma ruhu hep birlikte yaşandı.

Merih Demiral, öğretmenlerini unutmadı!

​Öğretmeni Ebru Bölgen: “Onunla Her Zaman Gurur Duyuyoruz”

​Merih Demiral’ın ailesinin de katıldığı iftar programında, eski öğrencisinin kendisini unutmamasından dolayı büyük mutluluk duyan öğretmen Ebru Bölgen, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

​“Merih ile her zaman gurur duyuyoruz. Hem büyümesine hem de sporculuk kariyerinde attığı adımlara yakından şahitlik ettik. Her zaman olduğu gibi bizleri yine unutmadı.”

Merih Demiral, öğretmenlerini unutmadı!

​Çocuklar İçin Özel Eğlence

​İftar programında çocuklar için özel bir Ramazan atmosferi hazırlandı. Salon, Ramazan temalı süslemelerle donatılırken, çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler de düzenlendi. Ramazan’a özgü kıyafetlerin ve süslemelerin yer aldığı gecede öğrenciler keyifli anlar yaşadı.

Bakmadan Geçme