KOCAELİ SAHİLLERİNDE ZEHİRLİ DENİZANASI ALARMI!
KOCAELİ SAHİLLERİNDE ZEHİRLİ DENİZANASI ALARMI: GÖLCÜK'TEN SONRA KARAMÜRSEL'DE DE GÖRÜLDÜ
Haberin Özeti
- • KOCAELİ SAHİLLERİNDE ZEHİRLİ DENİZANASI ALARMI: GÖLCÜK'TEN SONRA KARAMÜRSEL'DE DE GÖRÜLDÜ
KOCAELİ SAHİLLERİNDE ZEHİRLİ DENİZANASI ALARMI: GÖLCÜK'TEN SONRA KARAMÜRSEL'DE DE GÖRÜLDÜ
KOCAELİ - Kocaeli’nin Marmara Denizi kıyılarında son günlerde artış gösteren zehirli denizanası hareketliliği bölge halkını tedirgin etmeye devam ediyor. İlk olarak Gölcük sahil şeridinde kıyıya vuran ve çevre sakinleri tarafından fark edilen denizanaları, bu sabah saatleri itibarıyla Karamürsel sahillerinde de yoğun bir şekilde görülmeye başlandı.
Sahil şeridini kaplayan denizanalarının sayısındaki ani artış, Karamürsel sakinleri arasında büyük bir endişeye yol açtı. Kıyıda yürüyüş yapan vatandaşlar, su yüzeyinde ve kumsalda karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
"Bu Artışın Nedeni Araştırılmalı"
Durumdan duydukları rahatsızlığı dile getiren ilçe halkı, yaşanan bu ekolojik değişimin nedenlerinin bir an önce aydınlatılmasını talep ediyor. Yetkililere acil çağrıda bulunan vatandaşlar, durumun ciddiyetini şu sözlerle ifade etti:
"Bu türün neden sahillerimizde bu kadar çok arttığı uzmanlar tarafından acilen araştırılmalı. Üstelik karşılaştığımız denizanaları artık eskisi gibi küçük de değiller; boyutları oldukça büyümüş durumda."
Uzmanların ve yerel yetkililerin konuyla ilgili yapacağı açıklamalar merakla beklenirken, sahil şeridini kullanan vatandaşların zehirli türlere karşı dikkatli olmaları ve kesinlikle temas etmemeleri gerektiği vurgulanıyor.
-
Haber karamürsel
-
Karamürsel tv
-
Sondakika haber
-
Haber
-
Karamürsel
-
Haberler
-
Zehirli deniz anası
-
Deniz anası
-
Deniz anası Karamürsel
-
Gölcük zehirli deniz anası
Bakmadan Geçme

