Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı!
Karamürsel Emniyet Müdürsüz Kaldı: Gözler Yeni Atamada
Haberin Özeti
- •
Karamürsel Emniyet Müdürsüz Kaldı: Gözler Yeni Atamada
Kocaeli'nin en sık emniyet müdürü değiştiren ilçelerinden biri olarak dikkat çeken Karamürsel'de, Ağustos 2025'te göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Fatih Başdemir'in eş dolayısı ile ilçeden ayrılmasıyla birlikte makam yine boş kaldı.
KOCAELİ (Haber Merkezi) – Karamürsel ilçesi, emniyet müdürlüğü makamındaki sirkülasyonla gündemdeki yerini koruyor. Vatandaşlar arasında "ilçenin makus kaderi" olarak nitelendirilen sık müdür değişikliklerine bir yenisi daha eklendi. Haftalardır müdürsüz olan ilçe, yeni emniyet müdürünün yolunu gözlüyor.
Görev Süresi Sadece 7 Ay Sürdü
Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Ağustos 2025 tarihinde atanan Fatih Başdemir’in, Mart 2026 itibarıyla ilçeden ilişiğini kestiği bildirildi. Başdemir'in kısa süren görev süresinin ardından ayrılmasıyla birlikte, ilçe emniyet müdürlüğü koltuğu bir kez daha boşaldı.
Kocaeli'de En Çok Müdür Değiştiren İlçe
Kocaeli genelinde emniyet müdürü değişiminin en yoğun yaşandığı ilçe olduğu belirtilen Karamürsel'de, bu istikrarsızlık yerel kamuoyunda da dikkat çekiyor. Haftalardır emniyet müdürü bulunmayan ilçeye, yeni ve kalıcı bir atamanın ne zaman yapılacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor. Vatandaşlar, asayişin ve düzenin istikrarlı bir yönetimle sağlanabilmesi adına yeni müdürün en kısa sürede göreve başlamasını bekliyor.