Karamürsel'de Bayram Öncesi Pazar Düzenlemesi!
Karamürsel'de Bayram Öncesi Pazar Düzenlemesi
Karamürsel’de Bayram Öncesi Pazar Düzenlemesi
Ramazan Bayramı'nın 1. gününün cuma gününe denk gelmesi nedeniyle, Karamürsel'de kurulan semt pazarının çalışma günlerinde değişikliğe gidildi.
Karamürsel Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve bayram alışverişlerini rahatça yapabilmeleri adına pazar günlerinin yeniden düzenlendiğini duyurdu. Cuma gününün bayrama denk gelmesi sebebiyle, mutat pazar gününde esnekliğe gidilerek yeni bir takvim oluşturuldu.
Hangi Günler Pazar Kurulacak?
Başkan Olgun'un yaptığı açıklamaya göre, bayram haftasında uygulanacak pazar takvimi şu şekilde belirlendi:
Çarşamba: Giyim pazarı açık olacak.
Perşembe (Arife): Hem giyim hem de yiyecek (sebze, meyve, gıda vb.) tezgahları kurularak vatandaşlara tam kapsamlı hizmet verilecek.
Vatandaşların bayram alışverişlerini ve mutfak ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde karşılayabilmeleri için pazar esnafının arife günü tam kadro sahada olacağı belirtildi.
Bakmadan Geçme


