Spor

Spor Haberleri

Karamürsel'de moloz yığınlarından çıkan şampiyon: Altay Pirge

Karamürselli jiu jitsu sporcusu Altay Pirge iki sene boyunca tam gün moloz taşıdı, akşamları idman yapıp, yıllık izninde Türkiye şampiyonluğuna uzandı.

Karamürselli iki yiğit, Dünyaya meydan okuyor

Karamürselli Ju Jitsu sporcusu Altay Pirge ve Combat sambo sporcusu Kaan Çağlar kazandıkları büyük başarılarla isimlerini duyurmaya devam ediyorlar.

Tahir Büyükakın memleketine büyük jest yaptı

Kocaeli Büyük Şehir belediye başkanı Tahir Büyükakın memleketi Karamürsel'e büyük bir jest yaptı. Karamürsel yıllar sonra güreşin merkezi olacak

Kırkpınarı titreten yiğit, Karamürsel'in gururu Mert Altın

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin sonuçlanması ile Karamürsel’de bayram havası yaşandı. Karamürsel’de Efendi kişiliği ve azmi ile camiada tanınan ve sevilen yiğit pehlivanımız Mert Altın büyük bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Vedat Yılmaz, Karamürselli sporculara destek olmaya devam ediyor

Karamürselli iş adamı Vedat Yılmaz, geçtiğimiz gün büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 3.sü olmayı başaran Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan'a hediye

Nisa Erdoğan, Taekwondoda Türkiye 3'üncüsü Oldu

Ankara’da düzenlenen Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’na katılan Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan Türkiye 3'üncüsü oldu.

Karamürsel Spor yönetimi muhteşem bir transfer yaptı

Karamürsel Spor ve yönetimi başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen aynı zamanda Karamürselli olan başarılı isim Resep Serkan Çetintaş

ULTRA ASLAN KARAMÜRSEL YİNE GÖNÜLLERİ FET ETTİ

Karamürsel’de uzun bir zamandır faaliyet gösteren Mürsel Paşa’nın Aslanları, ultrAslan Karamürsel’in koca yürekli gurup üyeleri Ramazan’da yine boş durmadı ve günlerdir hazırladıkları kumanyaları yine kendi elleri ile ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Karamürselli Merih Demiral Dünya devi Juventus ile imzayı attı

Karamürselli Merih Demiral için 1 yıl içinde çok şey değişti. Fenerbahçe alt yapısından yetişen Merih, Alcanenense ve Sporting derken bu sezon başında Alanya’ya transferiyle tüm dikkatleri üzerine çekti, sonra da ilk kez A Milli oldu.

Tebrikler İrem Yaman tarih yazdı! 2. kez dünya şampiyonu

Dünyada bir ilke imza attı. Dünya Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcu İrem Yaman, kadınlar 62 kiloda altın madalya kazandı.

Tebrikler İrem Yaman tarih yazdı! 2. kez dünya şampiyonu

Dünyada bir ilke imza attı. Dünya Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcu İrem Yaman, kadınlar 62 kiloda altın madalya kazandı.

Karamürsel'in gururu Eray Akbulup şampiyon oldu

Eskişehir’de gerçekleşen Okullar Arası Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası Finallerinde İzmit Lisesi öğrencisi, Karamürselli Eray Akbulut 63 kiloda Türkiye ikincisi oldu. 

Karamürselli Merih Demiral golle tanıştı, Sassuolo galip geldi

Sassuolo, Seria A’nın 30. haftasında sahasında karşılaştığı Chievo’yu 4-0 mağlup ederken, milli Karamürselli futbolcu Merih Demiral iki gol attı.

Karamürsel'in minik kahramanları

Büyük bir heyecan içinde devam eden Küçük Erkekler Futbol İl birinciliği çeyrek final maçları Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan dört karşılaşma ile devam etti.

KARAMÜRSEL’DE GÜREŞÇİLERE BİR BÜYÜK AYIP DAHA

Karamürsel'de yöneticilerin yıllardır umursamadığı ve ilçenin adı ile anılan güreş ve güreşçilerin hali içler acısı.

Karamürsel’den bir yıldız daha çıkıyor

Geçmişte Murat Doğansoy, Cem Baki son dönemde Merih Demiral, ve Erdal Kılıçarslan, Hakan Arıkan, Aydın Karabulut, Emre Okur ve daha niceleri

Karamürsel'in yiğitleri tarih yazıyor

Karamürsel'in yiğitleri Süper Amatör Play-Off Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veriyor, Sırrıpaşa Futbol Kulübü’nü deplasmanda 86’da Ali Rıza ve 90+2’de Enes Metin’in golleri ile 2-0 mağlup etti.

Lider'e Selam Dur ! Karamürselspor - Bağdatspor 2-0

Amatör Süper Lig Play-Off Grubu’nda 4.hafta müsabakalarında Karamürselspor kendi sahasında Bağdatspor'u misafir etti.

Toplam 354 haber.