Spor

Spor Haberleri

KARAMÜRSEL'DE BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

Pehlivanlar Diyarı Altın Kemerler Şehri Karamürsel’de 39. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan

Karamürsel Barbaros Basketbol gümbür gümbür

Karamürsel Barbaros Spor Basketbol Takımı, İzmit Kolejliler takımını 61-43 mağlup etti.

Karamürsel Barbaros Spor Kulübü gümbür, gümbür geldi

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana büyük başarılarla adından söz ettirmeye başlayan "BARBAROS SPOR KLÜBÜ" bir çok branşta bölgenin usta isimleri ile yola çıktı. İlçede büyük bir ilgi gören ve açtığı bütün branşların hızla dolduğunu dile getiren, Barbaros Spor Kulübü yönetimi halkımıza ve geleceğimiz olan çocuklara hizmet etmek için kurduğumuz kulübümüze gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.

Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek

Karamürsel'in ağabeyi iş insanı Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek. 39. Karamürsel Yağlı Pehlivan güreşlerine tüm halkımız davetlidir.

Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Nisa Erdoğan rüzgarı

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Zekeriya Tutar Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası, Erzurum'da sona erdi.

Karamürsel Stadında ortalık karıştı

Maçın hakemi Anıl Yılmaz, taraftarların olaya karışmasının ardından soyunma odasına gidip karşılaşmayı tatil ettiğini açıkladı. Maçın bitimine sadece 10 Dk kala hakemin Çamçukur Sporun galibiyeti aleyhine karar vermesi

Karamürsel'den Fenerbahçeye bir yıldız daha gitti

Karamürsel Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde yer alan voleybol takımının oyuncusu Seyit Hasan Bayhoca, Fenerbahçe voleybol takımına transfer oldu.

Karamürselli baba ve kızın muhteşem başarısı

Ahmet Aker, kızının geleceği için büyük bir çaba sarf eden ve azimle çalışan biricik evladı Zeynep Aker'in büyük bir başarı kazanmasının mimarı oldu.

Altınova'nın yeni başkanı Yüksel Kahriman

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanı Yüksel Kahriman, Altınova'yı BAL Ligi'nde temsil eden Vetraco Altınova Belediyespor'un başkanı oldu. Yüksel Kahriman, yapılan genel kurulda başkanlık görevine

Karamürsel'de siyaset ve egolar sporu bitirdi

Karamürsel genelinde siyaset ve çıkarlar yüzünden ilçe sporu neredeyse birçok sporcunun büyük başarıları yerine büyük başarısızlıklarıyla gündemde olmaya devam ediyor.

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Karamürsel'in altın çocuğu Barbaros Ege Aydın

Karamürsel'e büyük bir başarı ile dönen Barbaros Ege Aydın Türkiye 2.oldu. Karamürsel'de ünlü antrenör Erol Açıkgöz'ün talebesi Barboros Ege Aydın Bu yıl Mardin'de düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında +69 Kg da tüm rakiplerini geride bırakarak memleketine büyük bir başarı ile döndü.

Merih Demiral nereden geldiğini unutmuyor!

Atalanta’da forma giyen Karamürselli milli futbolcumuz Merih Demiral memleketi Karamürsel’e geldi.  

Merih Demiral için dev transfer gerçekleşiyor mu?

Karamürsel'in parlayan yıldırı Merih Demiral, Türkiye Milli Takımı'nın yıldızı, Serie A devi Inter'e transfer olmak üzere... Dev transfer, bu sezon gerçekleşecek gibi görünüyor.  

Şampiyon Kızderbent spor

Kızderbent 1.Küme’de 2.küme Play-Off finalinde Kızderbentspor ile Gebze Yavuz Selimspor karşılaştı. Derince Stadı’nda oynanan maçı 1-0 kazanan Karamürsel Kızderbentspor 1.Küme’ye yükseldi.  

Çok şükür yasak bitti

Karamürsel’de seyirci yasağı bitti İlçede geçtiğimiz haftalarda iki grup arasında çıkan kavga büyümüş daha sonra yapılan toplantılarla taraftalar barışmış ve olay tatlıya bağlanmıştı.    

Serkan Akdoğan istifa etti

Karamürsel Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akdoğan istifa ettiğini duyurdu. Akdoğan, şu ifadeleri kullandı; "Yıllarca formasını gururla giydiğim nice sevinç ve hüzün

Efsane başkan iftar programında rahmet ve minnet ile anıldı

Karamürsel İdman Yurdu kulübü sporcu ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Toplam 355 haber.