Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

Karamürsel'in bir çok mahallesinde saatlerce elektrik yok

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 26.04.2021 (Salı) günü 5 saat 30 dakika elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu. Elektrik kesintisi yaşanacak mahalle ve sokaklar ise

Ramazan günü nedir bu eziyet!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde asfalt yenileme çalışmalarında işi alan müteahhit firmanın dikkatsiz ve umursamaz bir şekilde yapılan çalışmalar nedeni ile ortalık toz, duman oldu.

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Vatandaşta, esnafta artık bitsin bu çile dedi!

Karamürsel'de yıllardır bitmeyen dal-çık inşaatının bitmesi ile derin bir oh çekmeye hazırlanan Cumhuriyet Caddesi sakinleri ve esnaflarının yüzü bir türlü gülmedi.

105. Caddeye 160 ağaç dikildi

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı saha ekipleri ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hızla devam ediyor.

Vicdansızlar, yavru yunusa ateş edip öldürmüşler!

Karamürsel halk plajı sahilinde silahla öldürüldüğü düşünülen ve kıyıya vuran yunus yavrusunu gören duyarlı vatandaşlar bu vicdansızlığı

Yine hafta başında Karamürsel'de elektrik yok!

Yine haftanın ilk günü Karamürsel'de elektrik kesintisi yaşanacak.12 Nisan 2021 Tarihli 5 Saat 30 Dakika Sürecek Elektrik kesintisinin yaşanacağı cadde ve sokaklar şu şekilde.

Karamürsel'de balık sezonu erken kapandı!

Karamürsel'de balıkçılar, bölgelerinde avlanmayı güçleştiren deniz salyası (müsilaj) nedeniyle sezonu erkenden kapatmak zorunda kaldılar

Karamürsel'de 4 yıllık çile Tahir Büyükakın sayesinde sonunda bitti!

Karamürsel D-130 Karayolu üzerinde Karamürsel ilçe merkezi geçişinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Battı-çıktı projesi 4 yılın sonunda Tahir Büyükakın sayesinde sonunda tamamlandı. Tamamlanan projenin açılışında Büyükakın ilçe halkına bir büyük müjdeli haberi daha verdi.

Karamürsel bu seferde çevre katliamı ile ülke gündeminde!

Karamürsel bu seferde çevre katliamı Fox Tv ekranlarında yayınlanan sabah haber programında İsmail Küçükkaya tarafından ülke gündemine getirilen çevre katliamı haber büyük yankı uyandırdı.

NİSAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

2021 Nisan ayı Meclisi Toplantısı bugün Pandemi’den ötürü tekrardan Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi. 11 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama

Karamürsel'de yine haftanın ilk günü elektrik kesintisi var!

SEDAŞ, hafta başında yani 5 Nisan Pazartesi günü Karamürsel'de yine bir çok cadde ve sokakta saatler sürecek elektrik kesintisi olacağını duyurdu.

Korkulan oldu; Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona vakalarında ciddi bir artış yaşandığını gören duyarlı vatandaşlar yetkililere seslendiler.

Karamürsel'de bu mahallelerde oturanlar dikkat!

SEDAŞ Karamürsel'de aşağıda yazan mahalle ve sokaklarda Pazartesi elektrik kesintisinin uygulanacağını duyurdu. 

Karamürsel’de koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor

Karamürsel geneli için Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan risk haritasında 2 Mart tarihinde büyük çoğunluğu mavi renkte olan Karamürsel'de, harita yeniden yüksek riskli anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. 

Karamürsel'de kar yağışı tekrar etkili oluyor

Karamürsel'de gece geç saatlerde başlayan kar yağışı ilçe genelinde özellikle yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Kar yağışı il genelinde devam ediyor.

Site sakinleri korku dolu anları böyle görüntüledi!

Geçtiğimiz hafta ilk olarak Karamürsel Tv. Tarafından gündeme getirilen haber sonrası beklenen felaket göz göre, göre geldi. İşte korku dolu o anlar.

Belediyeden beş kiralık işyeri!

Karamürsel Belediyesi 30 Mart Salı günü saat 10.00’da yapılacak ihaleyle 5 adet iş yerini kiraya verecek.

Toplam 2598 haber.