Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Başbakan müjdeyi verdi: 'Vergi cezaları kaldırılıyor

Başbakan Binali Yıldırım, "Birikmiş vergi ve gecikme cezalarının tamamını kaldırıyoruz. Geçmişe sünger çekiyoruz ve yeni bir sayfa açıyoruz" dedi.

Jandarma ekipleri Bank Asya'ya girdi

Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir kişinin hesapları ve kasasında inceleme yapmak üzere Bank Asya

Elektrik Faturalarında Yeni Bir Dönem

Elektrik dağıtım şirketleri, sayaçları en az 25 en fazla 35 gün olarak belirleyecekleri dönemler içinde ve her ay bir defa okuyacak. Tüketicinin talebi halinde, tüketiciye vade farkı uygulanmaksızın taksit imkanı sağlanacak.

Park Halindeki Araçta Ceset Bulundu

Darıca’da park halindeki otomobilde erkek cesedi bulundu.

Marmara'da Ufak Çaplı 5 Deprem, Depremler Yoğunlaştı

Marmara Denizi ve Yalova yakınlarında dün geceden bu sabaha 5 deprem meydana geldi. İşte detaylar...

NASA'da Astronot Twitter'da İstanbul'u Paylaştı

NASA astronotu Jeff Williams, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan çektiği İstanbul Boğazı videosunu Twitter'dan paylaştı.

Onlar'da Deşifre Oldu 'Başçalan' ve 'Haramzade'

17-25 Aralık operasyonlarında Twitter'da 'başçalan' ve 'haramzade' ismiyle açılan iki hesaptan, FETÖ üyelerinin usulsüz olarak elde ettiği ses kayıtları yayınlanmıştı. O hesapların kimlikleri belli oldu.Kaynak: 'Başçalan' ve 'Haramzade' hesapları deşifre oldu!

Yeniden Yapılandırma Kanunu Meclisten Geçti

Vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri, gümrük vergileri, SGK ve belediye alacaklarını yeniden yapılandıran TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Son dakika: Antalya'da patlama

Darbe girişiminin ardından Antalya'da "demokrasi nöbeti"nin tutulduğu Cumhuriyet Meydanı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olayda bir

Beklenen kanun teklifi Meclis’ten geçti

Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kabul edildi.

Büyük Abinin Çantası Şaşırttı

Polisten kaçarken 4. kattan atlayarak hayatını kaybeden FETÖ'cü iş adamının valizinden, cinsel gücü artırıcı haplar çıktı.

Darbe Riski Henüz Geçmedi!

Başbakan Yıldırım'ın "Darbe riski henüz geçmedi, riskleri ortadan kaldırmak için çalışıyoruz" sözlerinin altında yatan istihbarat bilgileri ortaya çıktı.

Dolar 3 TL'yi Aştı, Altın Tarihi Zirveyi Gördü

Dolar, beklentilerin üzerinde gerçekleşen temmuz ayı enflasyon verisinin ardından 3,0085'e kadar yükseldi. Altının gram fiyatı ise 132,1 lira ile tarihi zirvesi

Yalova ve Marmara'da Art Arda Depremler

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Yalova ve Marmara’da art arda 3 düşük seviyede sarsıntı yaşandı. İşte detaylar.

Ahmet Aktürk 7 Gündür Kayıp, Aranıyor

Kartepe’de 25 Temmuz Salı günü ortadan kaybolan Ahmet Aktürk’ten bir daha da haber alınamadı.

Büyükşehir Belediyesin'de FETÖ Operasyonu

FETÖ/PDY kapsamında Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev alan 124 personelle ilgili soruşturma başlatıldı.

Marmara'da Dün Gece ve Bu Sabah 2 Deprem

Marmara Denizinde dün gece ve bugün yaşanan depremler, son aylar içerisinde meydana gelen ufak çaplı depremlerle vatandaşta tedirginlik yaratıyor.

SEPAŞ Enerji Kullanıcıları Uyardı

Sepaş Enerji, Türkiye’de elektrik tüketimi aylık 125 TL’yi geçen tüm kullanıcıların elektrik tedarikçilerini seçme imkanı olduğunu hatırlattı.

O İLLER İLLİKTEN ÇIKARILIYOR

AK Parti'nin TBMM'ye sunduğu torba tasarı ile Hakkari ve Şırnak il olmaktan çıkarılırken, Cizre ve Yüksekova ise il oluyor. Hakkari'nin adı Çölemerik, Şırnak'ın ismi ise Nuh olacak.