Altınova Haber

Altınova Haber Haberleri

Altınova'da 50 tersane işçisi zehirlendi

Altıniva'dq tersanede çalışan 50 işçi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Altınova tersaneler bölgesinde yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı!

Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyette olan Beşiktaş Tersanesi'nde çalışan işçilerin iddialarına göre yüklü miktarda uyuşturucu yakalandığı iddia edildi.

Altinova'da korkunç cinayet !

Altınova ilçesinde henüz nedeni bilinmeyen bir konu tartışmaya dönüşünce bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Yine tersaneler bölgesi yine gencecik bir kişi feci şekilde öldü

Yine Altınova Tersaneler bölgesi yine gencecik bir can daha hayatını kaybetti. Yalova Altınova ilçesi‘nde faaliyet gösteren bir tersanede 1 kişi iş kazası sonucu yaşamını yitirdi. Altınova Tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren Doğruyol Tersanesinde

Sefine Tersanesi'nde bir işçi hayatını kaybetti!

Sefine Tersanesi'nde çalışan Mehmet Bozbey (55) geçirdiği iş kazası sonrası hayatını kaybetti.

Altınova tersaneler bölgesinde kan gövdeyi götürdü

Yalova Altınova Tersaneler bölgesindeki bulunan Doğruyol Tersanesi önünde bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı çatışma meydana geldi. Görgü tanıklarının bildirdiğine göre silahlı olayda 3 kişi silahtan çıkan mermiler ile yaralandı.

Altınova tersaneler bölgesinde kan gövdeyi götürdü

Yalova Altınova Tersaneler bölgesindeki bulunan Doğruyol Tersanesi önünde bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı çatışma meydana geldi. Görgü tanıklarının bildirdiğine göre silahlı olayda 3 kişi silahtan çıkan mermiler ile yaralandı.

Yine Sefine tersanesi yine yangın !

Sefine Tersanesi´ndeki Liberya bayraklı `SIYA´ isimli gemide çıktı Yangın gece yarısı Altınova ilçesinde bulunan Sefine Tersanesi´ndeki Liberya bayraklı `SIYA´ isimli gemide çıktı.

Yine Altınova Tersaneler bölgesinde korkutan patlama

Yalova'nın Altınova ilçesinin tersaneler bölgesinde faaliyet gösteren "HER ÇELİK" isimli iş yerinde tankta çalışma yapılırken patlama oldu.

Altınova tersanede feci iş kazası ile gelen ölüm

Altınova tersaneler bölgesinde yine feci bir iş kazası nedeni ile tersane işçisi A.C. çalıştığı iskeleden denize düşerek hayatını kaybetti.

Metin Oral'ın acı kaybı!

Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'ın babası Ahmet Oral, bir süredir tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde vefat etti.

Yasaklı günlerde Karamürsel-Yalova yeni sefer saatleri belli oldu

SS 27 No'lu Karamürsel Handere ve Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi, tam kapanma süresi boyunca Karamürsel ve Yalova karşılıklı çalışma saatleri paylaşıldı.

Güreşi ve güreşçiyi yücelten başkan, Metin Oral

Altınova belediye başkanı Metin Oral, spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam ediyor. Reklam afişlerinde boy göstermektense, sürekli olarak güreşçiler ile yakından ilgilenerek spora ve sporcuya destek oluyor. Özellikle Karamürsel'den bir çok güreşçiye yıllardır destek veren Metin Oral güreş camiasında yüreklere dokunuyor.

ALTINOVADA YANGIN KORKUTTU!

Altınova’da çıkan yangın rüzgarın etkisi ile büyüyerek devam etti.

Altınova’da tersane işçisi kalp krizi geçirip öldü!

Altınova Tersaneler bölgesinde çalışırken kalp krizi geçiren Sefa Erdem (47) hayatını kaybetti.

ALKIŞLAR METİN ORAL'A, İŞTE ADAM GİBİ BAŞKAN

Başaka belediye başkanları gibi belediyede çalışan şanslı kesime P zam yapıp, diğer çalışanlara dalga geçip, alay eder gibi %5 zam yapan baş kanlara örnek olsun, Altınova Belediyesi’nde en düşük maaş 3 bin 525 lira oldu.

Altınova Semt Pazarı’nda sıkı denetim

Altınova Semt Pazarında; vatandaşlar, HES Kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapıldıktan sonra pazar alanına alınırken maske kontrolü, ateş ölçümü ve dezenfekte işlemi uygulanıyor.

Tersanede yine iş kazası ve ölüm

Altınova Tersaneler bölgesinde iş kazası geçiren 23 yaşındaki delikanlı yaşamını kaybetti.

Toplam 108 haber.