Yoğunluk Haberleri

Yoğunluk Haberleri

Kocaeli genelinde bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Kocaeli Valiliği, bayram tatili dönüşünde trafik kazalarını önlemek amacıyla kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların 14 Nisan Pazar günü saat 05.00'den 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ilimizde seyir yapmalarını yasakladı.

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

Okullar açıldı, çocuklarda hastalıklar tavan yaptı!

Öğrenci ve velilere kritik uyarı Prof. Dr. Tevfik Özlü, sonbahar ve okulların açılmasıyla birlikte, solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında yoğunluk yaşandığını belirterek, öğrenci ve velileri uyardı.  

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Karamürsel’de eczaneler dolup taşıyor!

Karamürsel’de son bir haftada hastalıkların artması, eczanelerde yoğunluk oluşturdu. Yoğunluk sebebiyle hem hastane hem de eczanelerde vatandaşlar dakikalarca sıra beklemek zorunda kaldı.

O bankada parası olanlar panik içinde giriş yapılmıyor!

Yapıkredi mobil çöktü mü? Yapı Kredi mobil neden açılmıyor, yoğunluk nedeniyle erişim problemi nedir? Yapıkredi mobil çöktü mü, neden açılmıyor?

Karamürsel hızla kızarmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde korona virüs vakalarında çok hızlı bir artış yaşanırken, yetkililer tarafından yeterli önlem alınmaması nedeni ile ilçe geneli her geçen gün hızla

Karamürsel’de koronavirüs vaka sayıları hızla artmaya devam ediyor

Karamürsel geneli için Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan risk haritasında 2 Mart tarihinde büyük çoğunluğu mavi renkte olan Karamürsel'de, harita yeniden yüksek riskli anlamına gelen kırmızı renge dönmeye başladı. 

Karamürsel yine kızarmaya başladı!

Karamürsel’de geçtiğimiz aylarda yoğunluk seviyesi çok gerilerken, son günlerde yetersiz önlemler nedeni ile bir anda ilçe genelinde yoğunluk yine artmaya başladı.

Bayram için otobüsçülerden açıklama!

Kurban Bayramı öncesi otobüslerde yoğunluk olup olmadığı ve ek seferlerin düzenlenip düzenlenmeyeceği ile ilgili açıklama geldi.

Karamürsel'de korkutan artış!

Sağlık Bakanlığının Hayat Eve Sığar uygulamasında Kocaeli’nin Korona virüs yoğunluk haritası güncellendi. Ama hala risk var.

Kocaeli genelinde berber ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti!

Kocaeli genelinde Ramazan Bayramı öncesinde yaşanacak yoğunluk göz önünde bulundurularak berber, güzellik salonu ve kuaförlerin çalışma saatleri değişti.

TEM'de trafik durma noktasında!

9 günlük Kurban Bayramı tatili için yollara çıkan sürücüler, Kocaeli TEM Otoyolu ve D-100 karayolunda yoğunluk oluşturdu. Yaşanan yoğun trafik havadan görüntülendi.

Bayram tatilcileri dönüşe geçti

RAMAZAN Bayramı tatilinin son günü TEM'in İzmit kesiminde yoğunluk görülürken, ulaşım yavaşladı. Ramazan Bayramı tatili öncesi TEM'in Ankara yönündeki yoğunluk

Emniyetten 36 Nokta için Kritik Uyarı

Emniyet, bayram tatillerindeki trafik kazalarının yoğunlaştığı 36 kara nokta tespit edilerek, gerekli düzenleme ve denetimlerin yapılması için il emniyet müdürlükleri uyarıldı.

Karamürsel Devlet Hastanesi çileden çıkardı

Karamürsel İlçe Devlet Hastanesinde doktor yetersizliğinden yoğunluk yaşanıyor. Polikliniklerde birçok bölüm 02.05.2017 Tarihine kadar randevu alamadığını söyleyen vatandaşlar uzun süredir

Osmangazi köprüsünde yapılan indirim Karamürsel'e yaradı

Geçiş ücretinde yüzde 20 indirim yapılan Osmangazi Köprüsü'nde, yılbaşı tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşların dönüşe geçmesinin de etkisiyle yoğunluk yaşanmaya başladı

Karamürsele dönecekler DİKKAT trafik durma noktasına geldi

KURBAN Bayramı tatilinden dönenler TEM Otoyolu'nun İstanbul yönünde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. İzmit ve Karamürsel kesimlerinde araçlar yavaş ilerlemek

Cuma pazarı mesai bitiminde yoğunluk oluşurken fiyatların yüksekliği müşterileri memnun etmedi.

Cuma pazarı mesai bitiminde yoğunluk oluşurken fiyatların yüksekliği müşterileri memnun etmedi. Karamürsel Cuma Pazarı’nda ürün bol, ancak fiyatlar yukarı doğru seyir halindeydi. Karamürsel Cuma Pazarı’nda sebze ve meyve, her türlü balık boldu. Sabah ve öğlen saatlerinde pazara gelen kişi sayısında fazla yoğunluk gözlenmedi. Mesai saatinin bitimiyle birlikte pazarda yoğun oluştu. Tezgahlarda hemen her ürün bulunurken, fiyatların yüksek olması müşterilerinin fazla memnun etmezken, satıcılar ise fiyatların yüksek olduğundan işlerinin düştüğünü belirttiler.

Fırtına Deniz Ulaşımını Vurdu,Karamürselde Trafik Felç Oldu

Kuvvetli lodos nedeniyle, Yalova ve Topçularda deniz ulaşımı durdu. Ulaşımın yapıldığı tek hat olan Yalova-Topçular arasında feribot seferleri iptal edilince şehir trafiğini felç etti.